Κλέφτης Μίστερ Μπιν στο Αρκαλοχώρι: Από τον φόβο του… του έπεσαν τα κλοπιμαία
NewsroomΣκηνή από τον Μίστερ Μπιν θα μπορούσε να είναι η ληστεία που εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στο Αρκαλοχώρι. Ο δράστης που επιχείρησε να ληστέψει κατάστημα με κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικούς υπολογιστές αποδείχθηκε ατζαμής.
Τι συνέβη
Σύμφωνα με το patris.gr όλα συνέβησαν σήμερα στις 2.30 τα ξημερώματα όταν ένας άνδρας διέρρηξε κατάστημα με ηλεκτρονικά είδη που βρίσκεται σε κεντρικό δρόμο του Αρκαλοχωρίου.
Ο δράστης μπήκε μέσα στο κατάστημα και άρπαξε αρκετά κινητά τηλέφωνα ωστόσο όταν έφευγε, άθελά του, έσπασε σε χίλια κομμάτια την εξωτερική τζαμαρία με αποτέλεσμα να ενεργοποιηθεί ο συναγερμός.
Ο ίδιος φοβήθηκε και του έπεσαν τα κλοπιμαία κάτω ενώ στο σημείο έσπευσε η αστυνομία που εντόπισε και συνέλαβε τον δράστη, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ο λοστός.
- «Τρύπα στο νερό» το πρόγραμμα μετεγκατάστασης με επιδότηση 10.000 ευρώ - Τι λένε δήμαρχοι στο ethnos.gr
- Ξεμπλοκάρει η μεταφορά συντελεστή δόμησης - Οι πρώτες 194 Ζώνες Υποδοχής Συντελεστή σε 50 δημοτικές ενότητες
- Οι φίλοι της Γκιλφόιλ που μπαίνουν στο μικροσκόπιο, ο γρίφος Καραμανλή που ενοχλεί το Μαξίμου και οι «Παπανδρεϊκοί» που στηρίζουν Σαμαρά
- Σκληρό μπρα ντε φερ στις Βρυξέλλες: «Φειδωλοί» vs «φίλων της συνοχής» - Τι ζητά η Αθήνα