Ελλάδα|25.02.2026 07:40
Πέραμα: Νεκρός 26χρονος σε τροχαίο με μηχανές - Χειροπέδες σε 29χρονο
NewsroomΘανατηφόρο τροχαίο στο Πέραμα, όπου δύο μοτοσικλέτες συγκρούστηκαν στη συμβολή της Λεωφόρου Δημοκρατίας με την οδό Καραολή Δημητρίου, περίπου στη 1:40 τα ξημερώματα της Τετάρτης (25/2).
Οι οδηγοί ήταν άνδρες, 26 και 29 ετών. Ο 26χρονος αναβάτης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Νίκαιας, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Ο 29χρονος, που επίσης επέβαινε σε μοτοσικλέτα, μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό με ελαφρά τραύματα.
Οι αστυνομικοί της Τροχαίας Πειραιά συνέλαβαν τον 29χρονο, ενώ εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα.
Η έρευνα για τα ακριβή αίτια βρίσκεται σε εξέλιξη.
Διαβάστε ακόμη
- Μετακινήσεις σε τροχιά… σύγκρουσης: Uber, ταξί και «γκρίζες» φορολογικές ζώνες σε μια Αθήνα που ασφυκτιά
- Το κρίσιμο 30% των δημοσκοπήσεων, η επίθεση Μαξίμου σε Δένδια προς συμμόρφωση των διαφωνούντων, η «ταφόπλακα» στη διερεύνηση του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Ρετσινόλαδο και ηλεκτροσόκ: Οι 16 Θεσσαλονικείς που βασανίστηκαν φρικτά και εκτελέστηκαν στην Καισαριανή
- Πώς διαμορφώνεται το εσωκομματικό τοπίο στη ΝΔ στον δρόμο προς το συνέδριο: Τα πρόσωπα και το «DNA» της παράταξης