Δολοφονία στο Λουτράκι: «Εγώ το έκανα» - Η ομολογία του 17χρονου σε αστυνομικό
Γιάννης ΖιάκαςΣτη σύλληψη του φερόμενου ως δολοφόνου του 17χρονου στο Λουτράκι προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές το απόγευμα της Παρασκευής.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, ο ανήλικος ήταν πεζός κοντά στο αστυνομικό τμήμα, όταν τον είδε ένας αστυνομικός, ο οποίος τον ρώτησε ποιος ήταν και πού πήγαινε.
«Εγώ το έκανα» ήταν η απάντηση που έδωσε, με τον αστυνομικό να πηγαίνει τον νεαρό στον τμήμα ο οποίος λίγο αργότερα συνελήφθη. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 17χρονος υποστήριξε ότι πήγε να παραδοθεί.
Τον μαχαίρωσε για έναν καθρέφτη
Όπως έγραφε νωρίτερα το ethnos.gr, σύμφωνα με τη μαρτυρία του 19χρονου τραυματία, οι δύο παρέες συναντήθηκαν για να λύσουν τις διαφορές τους μετά το σπάσιμο ενός καθρέφτη αυτοκινήτου.
Γρήγορα η ένταση κλιμακώθηκε και, σύμφωνα με τα λεγόμενα του 19χρονου που βρέθηκε και αυτός τραυματισμένος από μαχαίρι και χρειάστηκε να χειρουργηθεί, ο ανήλικος τους μαχαίρωσε και διέφυγε.
Οι αστυνομικοί αναζητούσαν τον ανήλικο φερόμενο δράστη σε όλα τα σημεία της πόλης στα οποία σύχναζε, ενώ έγιναν και έλεγχοι και σε οχήματα τα οποία κινούνται στην ευρύτερη περιοχή.
- «Εγώ το έκανα»: Η ομολογία του 17χρονου σε αστυνομικό για τη δολοφονία στο Λουτράκι - Πώς έπεσε στα χέρια της ΕΛΑΣ
- Ψάχνουν πώς έγινε η τραγωδία με τη 67χρονη ΑμεΑ - Η ανακοίνωση του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος»
- Τρομακτικό βίντεο: Η στιγμή που το τραμ στο Μιλάνο εκτροχιάζεται - Δύο νεκροί και δεκάδες τραυματίες
- Ο «άνθρωπος Tesla»: Ο 27χρονος που «μπαίνει» κάθε βράδυ στην πρίζα για να μένει ζωντανός