Ελλάδα|28.02.2026 17:19
Τραγωδία στην Καλαμάτα: Φορτηγό παρέσυρε και σκότωσε 94χρονη την ώρα που έκανε όπισθεν
NewsroomΘανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι (28/02) στην Καλαμάτα, όταν 94χρονη παρασύρθηκε από φορτηγό την ώρα που εκείνο έκανε όπισθεν.
Συγκεκριμένα, ο οδηγός του φορτηγού που πραγματοποιούσε εργασίες σε παρακείμενη οικοδομή, δεν αντιλήφθηκε ότι την ώρα που έκανε όπισθεν, η ηλικιωμένη διέσχιζε το δρόμο, με αποτέλεσμα να την παρασύρει και να την τραυματίσει θανάσιμα.
Στο σημείο κατέφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όμως η ηλικιωμένη είχε ήδη υποκύψει στα τραύματά της. Την προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος διερευνά η Τροχαία Καλαμάτας, ενώ ο 29χρονος οδηγός του φορτηγού συνελήφθη.
Διαβάστε ακόμη
- Κορυφώνεται το «θρίλερ» με την τύχη του Χαμενεΐ: «Είναι ασφαλής» λέει το Ιράν - Πάνω από 200 οι νεκροί μετά τις επιθέσεις ΗΠΑ και Ισραήλ
- Συναγερμός στη βάση της Σούδας: «Σφραγίζεται» υπό τον φόβο επίθεσης του Ιράν - Τι λέει η κυβέρνηση
- Εξωγήινος Εμμανουήλ Καραλής: Αδιανόητο άλμα στα 6,17 μ. - Έγραψε ιστορία ξανά
- Σπάνια πορσελάνη από την κινεζική δυναστεία Γιουάν ανακαλύφθηκε σε ναυάγιο στη Σιγκαπούρη