Ελλάδα|23.03.2026 14:40
Ο Χρήστος Κοντορουχάς νέος Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος
NewsroomΤον Αντιναύαρχο Χρήστο Κοντορουχά επέλεξε το ΚΥΣΕΑ ως νέο Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής.
Συγκεκριμένα, σήμερα 23/03 συνεδρίασε υπό τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥΣΕΑ), κατά το οποίο επιλέχθηκε ο νέος Αρχηγός.
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης έγινε ενημέρωση για τις τελευταίες διπλωματικές και στρατιωτικές εξελίξεις στο Ιράν και τη Μέση Ανατολή από τους υπουργούς Εξωτερικών Γιώργο Γεραπετρίτη και Εθνικής Άμυνας Νίκο Δένδια.
Επιπλέον εγκρίθηκαν εξοπλιστικά προγράμματα των Ενόπλων Δυνάμεων.
Διαβάστε ακόμη
- Ηλεκτρικά πατίνια με κωδικούς Taxisnet: Φρένο στους ανήλικους και υποχρεωτική ασφάλιση - Τα νέα μέτρα
- Το διπλωματικό θρίλερ ΗΠΑ-Ιράν, το ιστορικό των ειρηνευτικών προτάσεων, το δίλημμα του συμβιβασμού
- Η νύχτα που στη Σέριφο θα βυθίζονταν 500 θηρία: Πώς ένας πειραιώτης θερμαστής έσωσε το πιο φημισμένο τσίρκο του κόσμου
- Politico: Η πιο παράξενη Ημέρα της Νίκης για τον Πούτιν - Ο πόλεμος στην Ουκρανία και το ρίσκο της ασφάλειας