25η Μαρτίου: Πώς θα λειτουργήσουν μετρό και τραμ σήμερα και την Τετάρτη
NewsroomΑλλαγές θα υπάρξουν στα δρομολόγια σε Μετρό και Τραμ σήμερα, Τρίτη και αύριο Τετάρτη λόγω της διεξαγωγής παρελάσεων για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ενημέρωση της ΣΤΑΣΥ, ο σταθμός του Μετρό «Σύνταγμα», με εντολή της ΕΛΑΣ, την Τρίτη 24 και την Τετάρτη 25 Μαρτίου θα κλείσει από τις 8 το πρωί και μέχρι το πέρας των παρελάσεων και οι συρμοί θα διέρχονται από αυτόν χωρίς στάση.
Τα δρομολόγια του ΤΡΑΜ:
Στη Γραμμή 6 «Πικροδάφνη - Σύνταγμα» την Τρίτη 24/3 θα έχουν τερματικό σταθμό τη στάση «Λ. Βουλιαγμένης» (Πικροδάφνη - Λ. Βουλιαγμένης - Πικροδάφνη) από τις 8 το πρωί και την Τετάρτη 25/03 τη στάση «Φιξ» (Πικροδάφνη - Φιξ - Πικροδάφνη) από την έναρξη λειτουργίας και μέχρι το πέρας των παρελάσεων.
Στη Γραμμή 7 «Ασκληπιείο Βούλας - Ακτή Ποσειδώνος Πειραιά» την Τετάρτη 25/03 θα έχουν τερματικό σταθμό τη στάση «Σεφ» (Ασκληπιείο Βούλας - Σεφ - Ασκληπιείο Βούλας) από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και τη στάση «Π. Δημαρχείο» (Π. Δημαρχείο - Σεφ - Π. Δημαρχείο) από τις 11 το πρωί ως τη 1 το μεσημέρι.
- Ηλεκτρικά πατίνια με κωδικούς Taxisnet: Φρένο στους ανήλικους και υποχρεωτική ασφάλιση - Τα νέα μέτρα
- Το διπλωματικό θρίλερ ΗΠΑ-Ιράν, το ιστορικό των ειρηνευτικών προτάσεων, το δίλημμα του συμβιβασμού
- Η νύχτα που στη Σέριφο θα βυθίζονταν 500 θηρία: Πώς ένας πειραιώτης θερμαστής έσωσε το πιο φημισμένο τσίρκο του κόσμου
- Politico: Η πιο παράξενη Ημέρα της Νίκης για τον Πούτιν - Ο πόλεμος στην Ουκρανία και το ρίσκο της ασφάλειας