Θεσσαλονίκη: Κακουργηματική δίωξη σε εργαζόμενους μασάζ για σεξουαλική παρενόχληση 19χρονου
NewsroomΚακουργηματική δίωξη άσκησε η εισαγγελέας εις βάρος των δύο εργαζομένων που κατηγορούνται για ανάρμοστες πράξεις εις βάρος 19χρονου σε κατάστημα παροχής υπηρεσιών αισθητικής και μασάζ, στη Θεσσαλονίκη. Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, διώκονται για γενετήσια πράξη χωρίς τη συναίνεση του παθόντος και παραπέμφθηκαν να απολογηθούν σε τακτικό ανακριτή.
Είχε προηγηθεί καταγγελία στις Αρχές από τον 19χρονο, υπήκοο Ουκρανίας. Φέρεται να κατέθεσε ότι βρέθηκε στο κατάστημα ως μοντέλο για τις ανάγκες διαφημιστικής προβολής της επιχείρησης, ενώ είχε προηγηθεί άλλη μία επίσκεψη στο παρελθόν για τον ίδιο σκοπό, σύμφωνα με την κατάθεσή του.
Οι καταγγελλόμενες πράξεις, κατά τον ίδιο, τελέστηκαν την ώρα που οι δύο κατηγορούμενοι τού έκαναν μασάζ.
Από την πλευρά τους τα δύο εμπλεκόμενα πρόσωπα (41 και 38 ετών) αρνούνται την κατηγορία, υποστηρίζοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι η καταγγελία έγινε προκειμένου ο νεαρός να τους εκβιάσει.
- «Η κόρη μου είναι κάτω από τα χαλάσματα, φοβάται το σκοτάδι»: Ιστορίες απόγνωσης μέσα από τα ερείπια της Τεχεράνης
- Δείτε live την εξέλιξη της κακοκαιρίας «Deborah» - Πού θα «χτυπήσουν» οι καταγίδες τις επόμενες ώρες
- Σεξ στο διάστημα: Μπορεί ο άνθρωπος να αναπαραχθεί; Τι αποκαλύπτει νέα έρευνα και ποιος ο ρόλος της βαρύτητας
- Μην πανικοβάλλεστε: Οι πέντε τρόποι για να σταματήσετε τα παιδιά σας από το ατελείωτο σκρολάρισμα