Τροχαίο στη λεωφόρο Μαραθώνος: Οδηγούσε μεθυσμένος με τα δύο ανήλικα παιδιά του
Τα δύο παιδιά του ηλικίας 12 και 10 ετών, τα οποία παρελήφθησαν από τη μητέρα τους🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Στη σύλληψη ενός 55χρονου προχώρησαν οι Aρχές την Παρασκευή (27/03), καθώς διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ, έχοντας μάλιστα μαζί του τα δύο ανήλικα παιδιά του, όταν προκάλεσε τροχαίο ατύχημα στη Λεωφόρο Μαραθώνος.
Το περιστατικό σημειώθηκε όταν το όχημα του 55χρονου, με κατεύθυνση από τον Σταυρό προς το Πικέρμι, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 38χρονος.
Δεν υπήρξαν τραυματισμοί
Ευτυχώς, από τη σύγκρουση προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές και δεν υπήρξαν τραυματισμοί.
Κατά τον έλεγχο αλκοτέστ που διενεργήθηκε, ο 55χρονος βρέθηκε θετικός με υψηλά ποσοστά (1,05 mg/l στην πρώτη μέτρηση και 0,90 mg/l στη δεύτερη), ενώ ο έλεγχος για τον 38χρονο οδηγό ήταν αρνητικός. Στο αυτοκίνητο του συλληφθέντος επέβαιναν τα δύο του παιδιά, ηλικίας 12 και 10 ετών, τα οποία στη συνέχεια παραλήφθηκαν από τη μητέρα τους.
Ο 55χρονος οδηγείται ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.
Πού το πάει ο Ερντογάν; - Η πίεση στο Αιγαίο και το επόμενο δύσκολο τεστ
Ο Μητσοτάκης έκλεισε την πόρτα στον Σαμαρά και άδειασε τα σενάρια συνεννόησης
Οι δύσκολες προκλήσεις για την κυβέρνηση μέχρι τις εκλογές: Τα ανοιχτά θέματα και τα στοιχήματα της κάλπης
Νίκη χωρίς αυτοδυναμία για το ακροδεξιό AfD στη Σαξονία-Άνχαλτ - Ποια θα είναι η επόμενη ημέρα;
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




