Ελλάδα|03.04.2026 16:19
Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέα η 77χρονη για τον θάνατο του 82χρονου συζύγου της
NewsroomΠροσωρινά κρατούμενη κρίθηκε η 77χρονη, που κατηγορείται για τον θάνατο του 82χρονου συζύγου της, στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η ηλικιωμένη διώκεται για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, πράξη την οποία αρνήθηκε κατά την απολογία της ενώπιον του 2ου τακτικού ανακριτή. «Είμαι αθώα, δεν έχω κάνει τίποτα, δεν τον σκότωσα», φέρεται να είπε.
Η 77χρονη κατέστη κατηγορούμενη, καθώς η αξονική τομογραφία στη σορό του ηλικιωμένου άντρα «έδειξε» προθανάτιες κακώσεις στα πλευρά, τα οποία ιατροδικαστικά εκτιμάται ότι προκάλεσαν το ισχαιμικό επεισόδιο που οδήγησε στον θάνατό του.
Ο 82χρονος είχε βρεθεί νεκρός το περασμένο Σάββατο μέσα στο σπίτι, όπου διέμεναν.
Διαβάστε ακόμη
- New York Times: Το ντιλ δισεκατομμυρίων ΗΠΑ-Ρωσίας με φόντο τη συμφωνία για την Ουκρανία
- «Πνίγεται» από την κακοκαιρία η Κρήτη: Το νερό ενός έτους έπεσε σε 48 ώρες στα Χανιά - Nέο 112 στο Ρέθυμνο
- Βίντεο ντοκουμέντο: Άρπαξαν πάνω από 900 κιλά χαλκού από επιχείρηση στο Μενίδι - Σπάσανε μέχρι και τις κάμερες
- «Στρατηγέ Μαρμόν...»: Η AI έλυσε μυστήριο 217 ετών σε 6 ώρες διαβάζοντας κωδικοποιημένη επιστολή του Ναπολέοντα