Ελλάδα|04.04.2026 16:00
Κόρινθος: Κατέρρευσε μπαλκόνι στη μέση του δρόμου - Νεκρή μητέρα, τραυματίστηκαν τα παιδιά της
NewsroomΣοβαρό περιστατικό σημειώθηκε στο κέντρο της Κορίνθου, όταν τμήμα μπαλκονιού εγκαταλελειμμένου κτιρίου κατέρρευσε αναπάντεχα, έχοντας ως αποτέλεσμα μια γυναίκα να βρει τραγικό τέλος και να τραυματιστούν ελαφρά τα δύο παιδιά της, το μεσημέρι του Σαββάτου (04/04).
Σύμφωνα με το Korinthostv.gr, το περιστατικό έλαβε χώρα στην οδό Πήγασου, στην περιοχή Καλάμια Κορίνθου, όταν τμήμα του στηθαίου της ταράτσας αποκολλήθηκε και έπεσε στο πεζοδρόμιο.
Η άτυχη γυναίκα, η οποία περνούσε από το σημείο εκείνη ακριβώς τη στιγμή μαζί με τα παιδιά της, δεν πρόλαβε να αντιδράσει και εγκλωβίστηκε κάτω από τον όγκο των δομικών υλικών και του τσιμέντου.
Διαβάστε ακόμη
- «Μπορούμε να δούμε το Φεγγάρι»: Πιο κοντά στη Σελήνη από τη Γη τα μέλη της αποστολής Artemis II
- «Σ' έφτιαξα, αλλά μου χρωστάς γιατί έκανα τον κόσμο τούμπα»: Ο σοκαριστικός διάλογος Σκρέκα με τον πρώην πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Συνελήφθη η Ιωάννα Τούνη μετά από ανάρτηση για την υπόθεση revenge porn
- Ανείπωτη τραγωδία στην Κόρινθο: Κατέρρευσε μπαλκόνι στη μέση του δρόμου - Νεκρή μητέρα, τραυματίστηκαν τα παιδιά της