Θεσσαλονίκη: 14χρονη κατήγγειλε 17χρονο για βιασμό
NewsroomΣυνελήφθη 17χρονος στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα της Τρίτης (07/04) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, σε βάρος του οποίου είχε γίνει καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση από μια 14χρονη.
Η 14χρονη ισχυρίστηκε ότι τα ξημερώματα της Τρίτης φιλοξενούσε στην οικία της τον 17χρονο που είχε γνωρίσει σε μία παραλία στην Περαία και αυτός προέβη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της χωρίς τη θέλησή της.
Η κοπέλα μένει μαζί με τον πατριό της, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, έχει προχωρήσει και στο παρελθόν σε αντίστοιχες καταγγελίες για άλλα άτομα, ενώ φέρεται και το οικογενειακό περιβάλλον να είναι προβληματικό. Από τις Αρχές έχει δοθεί εντολή να γίνει ιατροδικαστική εξέταση στο θύμα.
Σε βάρος του συλληφθέντος έχει σχηματιστεί δικογραφία για βιασμό και γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους και θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.
- Μία ανάσα πριν τη συμφωνία ΗΠΑ και Ιράν: Τι προβλέπεται για Στενά του Ορμούζ και πυρηνικά
- Γιατί η κυβέρνηση μιλά για μία κάλπη και ξορκίζει τη χαλαρή ψήφο
- Εκλογές στην Κύπρο: Προεκλογική περίοδος με πόλωση, παιχνίδι εντυπώσεων και... τεχνητή νοημοσύνη
- «Να πάρει τα τσουκαλάκια του και να φύγει» - Πώς η Ελλάδα αποποιήθηκε κακήν κακώς τον αμύθητης αξίας Θησαυρό του Πριάμου