Τροχαίο στους Παξούς: Χωρίς κράνος και δίπλωμα ο 15χρονος
NewsroomΥπό εξέταση βρίσκονται οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το μοιραίο δυστύχημα που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 15χρονου που οδηγούσε μηχανή και τον σοβαρό τραυματισμό του 17χρονου συνοδηγού του στους Παξούς, αργά το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα (12/04), ενώ τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι οι δύο ανήλικοι του δίκυκλου δεν φορούσαν κράνος.
Ο 15χρονος αποδείχθηκε ότι δεν διέθετε ούτε δίπλωμα οδήγησης, ενώ οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η μηχανή στην οποία επέβαινε με τον 17χρονο φίλο του, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ΙΧ που οδηγούσε μια 24χρονη, όταν υπό συνθήκες που ερευνώνται το δίκυκλο μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.
Μετά το τροχαίο δυστύχημα η 24χρονη συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια αλλά αφέθηκε ελεύθερη με προφορική εντολή του εισαγγελέα.
- «Φουρτούνες» στο Αιγαίο: Η Άγκυρα ανεβάζει τους τόνους με φόντο τη Ρόδο και το καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου
- Εφιάλτης δίχως τέλος στο Νεπάλ: Συναγερμός για υπερχείλιση της τεχνητής λίμνης- «Παγώνουν» οι διασώσεις, στους 472 οι νεκροί
- Έλενα Ακρίτα: Ένα ευρύτερο θεσμικό ερώτημα πίσω από την άρνηση της ΝΔ
- Ο Σφαγέας της Βοσνίας πέθανε με τον σταυρό στο χέρι: Η ειρωνεία της μοίρας για τον Σέρβο στρατηγό Ράτκο Μλάντιτς