Ελλάδα|17.04.2026 17:00
Σε νοσοκομείο της Λάρισας η Μαρέβα Μητσοτάκη
NewsroomΣε νοσοκομείο της Λάρισας εισήχθη η Μαρέβα Μητσοτάκη σήμερα Παρασκευή (17/04) έπειτα από αδιαθεσία που ένιωσε, ενώ οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό.
Συγκεκριμένα, η κυρία Μητσοτάκη ταξίδευε με το αυτοκίνητό της και ενώ βρισκόταν στην εθνική οδό αισθάνθηκε μια μικρή αδιαθεσία. Άμεσα πήγε στο Ιασώ Λάρισας και έκανε ιατρικές εξετάσεις για προληπτικούς λόγους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυρία Μητσοτάκη αποχώρησε για να συνεχίσει το ταξίδι της, αφού οι εξετάσεις έδειξαν ότι δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό.
Διαβάστε ακόμη
- Η Ευρώπη σε δύο στρατόπεδα για ενέργεια και προϋπολογισμό - Οι «σκληροί» και οι πιέσεις της Ελλάδας
- Νέα καταγγελία κατά της Γκίλφοϊλ: «Έχω εκρηκτικό ηχητικό από την Ελλάδα που μπορεί να ρίξει τον Τραμπ»
- Κατασχέθηκαν φιαλίδια από το ιατρείο της οδού Καρνεάδου για τον θάνατο του Μαζωνάκη - Τι περιέχουν
- AI και βιολογικά όπλα: Η προειδοποίηση της MI5 και η νέα ασύμμετρη απειλή