Θάνατος Μυρτούς στην Κεφαλονιά: Σε κλίμα βαθιά οδύνης η κηδεία της 19χρονης - «Καλό ταξίδι αγγελούδι μου»
Στεφάνια με μηνύματα όπως «Καλό ταξίδι αγγελούδι μου» και «Σε αγαπάμε Μυρτώ» στο τελευταίο αντίο συγγενών και φίλων🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό
Σε κλίμα βαθιάς οδύνης πραγματοποιείται σήμερα, Παρασκευή (17/04), η κηδεία της Μυρτούς στην Κεφαλονιά, μιας κοπέλας μόλις 19 ετών που έφυγε από τη ζωή καθώς εγκαταλείφθηκε από τρεις άνδρες αβοήθητη, σε πλατεία στο Αργοστόλι τη Δευτέρα του Πάσχα.
Μέσα σε ατμόσφαιρα βαθιάς θλίψης και συγκίνησης, συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν την 19χρονη Μυρτώ αυτή την ώρα στον Ιερό Ναό Μητροπόλεως Αργοστολίου.
«Καλό ταξίδι αγγελούδι μου»
Στεφάνια με μηνύματα όπως «Καλό ταξίδι αγγελούδι μου» και «Σε αγαπάμε Μυρτώ» εκφράζουν την αγάπη των οικείων της.
Νωρίτερα, η μητέρα της 19χρονης, εμφανώς συντετριμμένη, μίλησε στον ANT1 εκφράζοντας την αβάσταχτη απώλεια που βιώνει, τονίζοντας πως η κόρη της ήταν το κέντρο της ζωής της.
Την ίδια ώρα, οι τρεις συλληφθέντες για την υπόθεση απολογούνται ενώπιον του ανακριτή.
Ο 26χρονος βασικός κατηγορούμενος φέρεται να παραδέχεται την προμήθεια ναρκωτικών ουσιών, υποστηρίζοντας ότι έγινε χρήση λίγο πριν η κοπέλα παρουσιάσει σοβαρά συμπτώματα. Όπως φέρεται να ισχυρίστηκε, αρχικά εκτίμησε ότι επρόκειτο για επιληπτικό επεισόδιο.
Νέο εμβόλιο κατά του καρκίνου έφερε «πρωτοφανή» αποτελέσματα - Εξαφάνισε όγκους σε ασθενείς
Δημοσκόπηση Opinion Poll: Παραμένει δεύτερη η ΕΛΑΣ του Τσίπρα - Η ισχνή πτώση της ΝΔ και η Καρυστιανού
Ευθεία απάντηση Τσίπρα σε Ράμα: «Δεν μπορείς να μου κάνεις δημόσια μαθήματα για το τι είναι ο εθνικισμός»
Νεκροψία για τα αίτια θανάτου του Μάριου Οικονόμου - Τι μπαίνει στο «μικροσκόπιο» των Αρχών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



