Θεσσαλονίκη: Νεαρός έπεσε από ύψος σε πρασιά πολυκατοικίας
NewsroomΣε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται ένας νεαρός ο οποίος έπεσε από ύψος σε πρασιά πολυκατοικίας σε περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης.
Το περιστατικό σημειώθηκε μεσημεριανές ώρες της Δευτέρας (20/04) με διασώστες και ιατρό του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης να ανταποκρίνονται άμεσα στο περιστατικό και να μεταφέρουν τον πολυτραυματία στο νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου νοσηλεύεται.
Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Παπανικολάου
Άμεσα, ο νεαρός διασωληνώθηκε από την ιατρό της Κινητής Ιατρικής Μονάδας, ενώ στη συνέχεια διακομίσθηκε αιμοδυναμικά ασταθής στο εφημερεύον Νοσοκομείο Παπανικολάου για περαιτέρω αντιμετώπιση.
«Σήμερα 20/04/2026, μεσημεριανές ώρες, Διασώστες και Ιατρός του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης ανταποκρίθηκαν σε περιστατικό πτώσης από ύψος νεαρού άνδρα σε πρασιά πολυκατοικίας, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.
Για τη διαχείριση του περιστατικού εφαρμόστηκαν τα Διεθνή Πρωτόκολλα Διαχείρισης Τραύματο.
Ο πολυτραυματίας, σε κρίσιμη κατάσταση, διασωληνώθηκε στο σημείο από την ιατρό της Κινητής Ιατρικής Μονάδας και, αφού αντιμετωπίστηκε προνοσοκομειακά, διακομίσθηκε αιμοδυναμικά ασταθής στο εφημερεύον Νοσοκομείο ΓΝΘ Παπανικολάου για περαιτέρω αντιμετώπιση.
Στο συμβάν επιχείρησαν 1 συμβατικό ασθενοφόρο & 1 Κινητή Ιατρική Μονάδα με τη συμμετοχή συνολικά 4 Διασωστών & 1 Ιατρού ΕΚΑΒ».
Στο συμβάν επιχείρησαν ένα συμβατικό ασθενοφόρο και μία Κινητή Ιατρική Μονάδα με τη συμμετοχή συνολικά τεσσάρων Διασωστών και ενός Ιατρού ΕΚΑΒ.
- Μπορεί να υπάρξει συμφωνία μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν; Τα βασικά σημεία τριβής και το μεγάλο «αγκάθι»
- Μεγάλη γιορτή για τα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ: Η λαοθάλασσα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και το εντυπωσιακό drone show
- «Κάντε τον θάνατο προαιρετικό»: Επιστημονική έρευνα 40 εκατ. δολαρίων τα βάζει με το αναπόφευκτο
- «Δεν υπάρχουν πάρτι σαν αυτά του 1999 π.Χ.»: Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν απόδειξη μπύρας ηλικίας 4.000 ετών