Ελλάδα|20.04.2026 23:34

Θεσσαλονίκη: Νεαρός έπεσε από ύψος σε πρασιά πολυκατοικίας

Newsroom

Σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται ένας νεαρός ο οποίος έπεσε από ύψος σε πρασιά πολυκατοικίας σε περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Το περιστατικό σημειώθηκε μεσημεριανές ώρες της Δευτέρας (20/04) με διασώστες και ιατρό του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης να ανταποκρίνονται άμεσα στο περιστατικό και να μεταφέρουν τον πολυτραυματία στο νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου νοσηλεύεται.

Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Παπανικολάου

Άμεσα, ο νεαρός διασωληνώθηκε από την ιατρό της Κινητής Ιατρικής Μονάδας, ενώ στη συνέχεια διακομίσθηκε αιμοδυναμικά ασταθής στο εφημερεύον Νοσοκομείο Παπανικολάου για περαιτέρω αντιμετώπιση.

«Σήμερα 20/04/2026, μεσημεριανές ώρες, Διασώστες και Ιατρός του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης ανταποκρίθηκαν σε περιστατικό πτώσης από ύψος νεαρού άνδρα σε πρασιά πολυκατοικίας, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.
Για τη διαχείριση του περιστατικού εφαρμόστηκαν τα Διεθνή Πρωτόκολλα Διαχείρισης Τραύματο.
Ο πολυτραυματίας, σε κρίσιμη κατάσταση, διασωληνώθηκε στο σημείο από την ιατρό της Κινητής Ιατρικής Μονάδας και, αφού αντιμετωπίστηκε προνοσοκομειακά, διακομίσθηκε αιμοδυναμικά ασταθής στο εφημερεύον Νοσοκομείο ΓΝΘ Παπανικολάου για περαιτέρω αντιμετώπιση.
Στο συμβάν επιχείρησαν 1 συμβατικό ασθενοφόρο & 1 Κινητή Ιατρική Μονάδα με τη συμμετοχή συνολικά 4 Διασωστών & 1 Ιατρού ΕΚΑΒ».

Στο συμβάν επιχείρησαν ένα συμβατικό ασθενοφόρο και μία Κινητή Ιατρική Μονάδα με τη συμμετοχή συνολικά τεσσάρων Διασωστών και ενός Ιατρού ΕΚΑΒ.

πτώσηΘεσσαλονίκηΠαπανικολάουειδήσεις τώρα