Ελλάδα|01.05.2026 13:58
Οδηγός επιτέθηκε σε 38χρονο με γαλλικό κλειδί στο κέντρο της Αθήνας
NewsroomΣτη σύλληψη ενός 58χρονου προχώρησε η Αστυνομία, έπειτα από επεισόδιο μεταξύ οδηγών ΙΧ που σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (30/4) στο κέντρο της Αθήνας.
Έβγαλε γαλλικό κλειδί
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, το περιστατικό εκτυλίχθηκε λίγο πριν από τις 4.00 το απόγευμα στην οδό Θοδωρή Δηλιγιάννη, όπου, έπειτα από διαπληκτισμό, ο 58χρονος επιτέθηκε σε 38χρονο οδηγό χρησιμοποιώντας γαλλικό κλειδί μήκους περίπου 42 εκατοστών.
Ο 58χρονος συνελήφθη, ενώ σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και για πρόκληση σωματικών βλαβών.
Διαβάστε ακόμη
- «Να γίνει προτεραιότητα ο GSI»: Διακομματική παρέμβαση στο αμερικανικό Κογκρέσο υπέρ του καλωδίου Ελλάδας - Κύπρου
- Μαγικές εικόνες από την ολική έκλειψη ηλίου - Εκατομμύρια μάτια στραμμένα στον ουρανό
- Τι ψάχνει η Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας μετά το υπόμνημα του πιλότου για το ελικόπτερο στο Σαρακήνικο
- Ποιοι είναι οι ναζί στρατιώτες που αναδύθηκαν από τα βάθη του Δούναβη - «Τώρα ξεκινά ένα παζλ»