Ελλάδα|03.05.2026 11:07

Λαμία: 13χρονη δέχτηκε επίθεση από τρεις ανήλικες

Newsroom

Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (02/05) στη Λαμία, όταν 13χρονη που βρισκόταν στην πλατεία Πάρκου δέχτηκε επίθεση από τρεις ανήλικες Ρομά.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 19:30 λιγό αφού οι τρεις 13χρονες μαθήτριες αποβιβάστηκαν από το αυτοκίνητο της μητέρας της μίας, προκειμένου να πάνε μια βόλτα στο κέντρο της Λαμίας.

Πώς έγινε ο άγριος ξυλοδαρμός

Όπως κατήγγειλε αργότερα στην αστυνομία η μητέρα του θύματος, στην αρχή της Ρήγα Φεραίου, πλησίασαν την κόρη της οι τρεις επίσης ανήλικες δράστριες, όταν μια εξ αυτών την αρπάζει από τα μαλλιά, την πετάει στο οδόστρωμα και να αρχίζει να την χτυπάει και να την κλωτσάει ενώ οι άλλες δύο φέροντα να παρακολουθούσαν και να γελούσαν.

Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, ενώ το παιδί της δεχόταν άγρια επίθεση και οι φίλες της σοκαρισμένες καλούσαν σε βοήθεια, κανείς από όσους έτυχε να βρίσκονται ή να περνούν από το σημείο, δεν προσπάθησε να βοηθήσει.

Μετά την καταγγελία οι αστυνομικοί ξεκίνησαν να ψάχνουν τις τρεις ανήλικες, εντοπίζοντας και προσάγοντας στο Αστυνομικό Μέγαρο τη φερόμενη ως δράστη της επίθεσης.

«Είναι απίστευτο και με τρομάζει το γεγονός ότι ακόμη και μέρα μεσημέρι τα παιδιά μας κινδυνεύουν από παραβατικά άτομα ακόμη και στο κέντρο της πόλης. Θα μπορούσε εκείνη την ώρα να πήγαιναν φροντιστήριο. Αλλά ακόμη κι έτσι στο τέλος δεν θα τολμάμε να τα στείλουμε ούτε μια βόλτα» ξέσπασε στο LamiaReport εμφανώς ταραγμένη η μητέρα της 13χρονης.

Λαμίαεπίθεσηρομάειδήσεις τώραανήλικες