Ελλάδα|05.05.2026 13:51
Θεσσαλονίκη: Ριφιφί σε μεσιτικό γραφείο - Άνοιξαν τρύπα στο λεβητοστάσιο, 300.000 ευρώ η λεία
NewsroomΚαταγγελία για διάρρηξη τύπου ριφιφί σε μεσιτικό γραφείο της ανατολικής Θεσσαλονίκης, με λεία που, σύμφωνα με καταγγελία, προσεγγίζει τις 300.000 ευρώ, ερευνούν οι Αρχές.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης κατήγγειλε ότι διαπίστωσε το προηγούμενο 24ωρο οπή σε τοίχο του γραφείου, γεγονός που παραπέμπει στη συγκεκριμένη μέθοδο διάρρηξης.
Όπως ανέφερε ο καταγγέλλων, άγνωστοι φέρεται να εισήλθαν στον χώρο μέσω του ανοίγματος, αφαιρώντας από χρηματοκιβώτιο το ποσό των 297.000 ευρώ.
Η υπόθεση ερευνάται από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Χαριλάου - Αναλήψεως.
Διαβάστε ακόμη
- Η ανατομία μιας πτώσης: Πώς ο Τραμπ μετατρέπεται στον πιο αντιδημοφιλή πρόεδρο στην ιστορία των ΗΠΑ
- Ιδιοκτήτης ξενοδοχείου βρέθηκε μέσα στον κροκόδειλο στη Νότια Αφρική - Εντοπίστηκαν και έξι ζευγάρια παπούτσια
- Θλίψη στο παγκόσμιο μπάσκετ: Πέθανε ο Χοσέ Πικουλίν Ορτίθ
- Eurojourney: Πάμε Βιέννη; - Η πρώτη τεχνική πρόβα του Akyla, ο Theo Evan και ο Δημήτρης Σαμόλης (ep.14)