Ελλάδα|17.05.2026 14:38
Αχαΐα: Άνδρας σε κατάσταση αμόκ κυκλοφορούσε με αλυσοπρίονο
NewsroomΣυναγερμός σήμανε στο Μετόχι Αχαΐας το πρωί της Κυριακής (17/5) όταν ένας άνδρας εθεάθη να κυκλοφορεί με αλυσοπρίονο.
Σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων, ο συγχωριανός τους βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση καθώς κυκλοφορούσε στο χωριό της Αχαΐας με ένα αλυσοπρίονο στα χέρια.
Ο άνδρας είχε απασχολήσει τις αρχές και στο παρελθόν
Όπως μεταδίδει το tempo24, πρόκειται για άτομο το οποίο και στο παρελθόν είχε απασχολήσει την Αστυνομία, γνωστό στην περιοχή για την «δράση» του. Αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο προκειμένου να τον «αφοπλίσουν» και να τον ηρεμήσουν.
Διαβάστε ακόμη
- Ο εφιάλτης του ΟΠΕΚΕΠΕ, οι φήμες για παραίτηση «βόμβα» και το δημοσκοπικό παράδοξο της Αμαλίας
- Τέλος ο δωρεάν Προσωπικός Γιατρός για όλους - Πότε θα πληρώνουν οι πολίτες με βάση νέα υπουργική απόφαση
- Επιχείρηση… ήρεμα γαλάζια νερά στο δρόμο προς τις κάλπες: Τα μηνύματα Μητσοτάκη στους βουλευτές της Ν.Δ.
- Ο Ερντογάν ποντάρει στη Σύνοδο του NATO για διεθνή αναβάθμιση - Το γεωπολιτικό χαρτί του