Φυλακές Κορυδαλλού: Συναγερμός για απόδραση - Σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό κρατουμένου
Γιάννης ΖιάκαςΣυναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομία, έπειτα από απόδραση κρατουμένου από τις φυλακές Κορυδαλλού, λίγο πριν από τις 08:30.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δραπέτης είναι ένας 48χρονος άνδρας αλβανικής καταγωγής ο οποίος εξέτιε πολυετή ποινή κάθειρξης για υποθέσεις που σχετίζονται με αγορά, κατοχή, πώληση και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.
Ο κρατούμενος δραπέτευσε από την Κεντρική Αποθήκη Υλικού των Φυλακών, καθώς όταν άνοιξαν να πετάξουν τα σκουπίδια, ήταν από πίσω και άρχισε να τρέχει.
Ο κρατούμενος είχε καταδικαστεί από το Πενταμελές Εφετείο Αθηνών σε ποινή κάθειρξης επτά ετών, έξι μηνών και τεσσάρων ημερών και επρόκειτο να αποφυλακιστεί τον Ιούλιο του 2031.
Έχουν ήδη κινητοποιηθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για τον εντοπισμό του δραπέτη, ενώ εξετάζονται οι συνθήκες υπό τις οποίες κατάφερε να διαφύγει από το σωφρονιστικό κατάστημα, καθώς και το ενδεχόμενο να έλαβε βοήθεια.
- Η μάχη της Δεξιάς στη Βόρεια Ελλάδα, τα πρώτα ονόματα για Σαμαρά και η μάχη της Κεντροαριστεράς
- Ισχυρισμός - φρίκη από τον 43χρονο πατέρα του νεκρού βρέφους στην Κυψέλη: «Ήταν σατανιασμένο, μόλις πέθανε ηρέμησε το σπίτι μας» - Τι ερευνούν οι αρχές
- Ποιοι φόροι θα μειωθούν: Πακέτο μέτρων στη ΔΕΘ με το βλέμμα στη μεσαία τάξη
- «Ασπίδα του Αχιλλέα»: Πώς αλλάζει τους συσχετισμούς στην Αν. Μεσόγειο και προκαλεί πονοκέφαλο στην Άγκυρα