Συγκλονιστικό βίντεο με αστυνομικούς να σώζουν άνδρα που ετοιμαζόταν να αυτοκτονήσει στον Πειραιά
NewsroomΣωτήρια αποδείχθηκε η άμεση επέμβαση της ΕΛΑΣ σε περιστατικό που αφορούσε άτομο το οποίο είχε δηλώσει πρόθεση να βάλει τέλος στη ζωή του από τον 6ο όροφο κτιρίου.
Το έντονο συμβάν σημειώθηκε σε περιοχή του Πειραιά, με την ψύχραιμη και αποτελεσματική διαχείρισή του από την ομάδα ΔΙΑΣ να αποτρέπει τα χειρότερα.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ με κωδικό κλήσης «402-1» ανταποκρίθηκαν άμεσα στο περιστατικό απόπειρας αυτοκτονίας, φτάνοντας στο σημείο και αναλαμβάνοντας τη διαχείριση μιας ιδιαίτερα κρίσιμης κατάστασης. Με εξέχουσα προσοχή και ψυχραιμία, οι αστυνομικοί κατάφεραν να προσεγγίσουν το άτομο και να το καθησυχάσουν.
Σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η αστυνομία συνεχάρη τα μέλη της ομάδας ΔΙΑΣ για την άμεση ανταπόκρισή τους και τον επαγγελματισμό που επέδειξαν κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, υπογραμμίζοντας τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν καθημερινά οι αστυνομικές δυνάμεις στην προστασία της ανθρώπινης ζωής.
«Άκουσέ με, όλα θα πάνε καλά, για το καλό σου είμαστε εδώ» ακούγεται να λέει αστυνομικός.
- Το καλοκαίρι που τραυμάτισε ολόκληρη την Ελλάδα και έφερε ισόβια βαρυχειμωνιά σε δεκάδες οικογένειες
- Δολοφονία Σταύρου Γεωργίου: Συνελήφθη 28χρονος Αιγύπτιος - Τα αποτυπώματα και τα βίντεο που τον έβαλαν στο «μικροσκόπιο»
- «Πύρινος κλοιός» σε όλη τη χώρα: Στους 43,5°C ο υδράργυρος και 50 μέτωπα φωτιάς - Πότε αλλάζει το σκηνικό του καιρού
- Εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της Γιου Τινγκ: Εντοπίστηκε το κινητό της στο κέντρο της Αθήνας