Στη ΜΕΘ 19χρονος που δέχτηκε μαχαιριά έπειτα από απόπειρα ληστείας
NewsroomΜετά από φερόμενη απόπειρα ληστείας σε βάρος του στα Πατήσια, 19χρονος ο οποίος φέρει τραύμα από μαχαίρι στον θώρακα νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του παιδιατρικού νοσοκομείου «Αγλαΐα Κυριακού».
Ο νεαρός άνδρας, αιγυπτιακής καταγωγής, μεταφέρθηκε στο παιδιατρικό νοσοκομείο της Αθήνας συνοδεία φίλου του αργά το βράδυ του Σαββάτου (13/6) με τις συνθήκες της επίθεσης εναντίον του να έχουν τεθεί υπό διερεύνηση από τις αρχές.
Ομαδική επίθεση σε βάρος του 19χρονου
Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός Αιγύπτιος τραυματίστηκε από άγνωστο αριθμό ατόμων που αποπειράθηκαν να τον ληστέψουν. Ο νεαρός Αιγύπτιος φέρεται να αντιστάθηκε στους ληστές με αποτέλεσαν να τον τραυματίσουν με αιχμηρό αντικείμενο στον θώρακα.
Οι δράστες αμέσως μετά το μαχαίρωμα τράπηκαν σε φυγή με την αστυνομία να συγκεντρώνει στοιχεία για την ταυτοποίηση και σύλληψη τους. Στη συνέχεια, κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί ο 19χρονος άμεσα στη ΜΕΘ του «Αγλαΐα Κυριακού» για παρακολούθηση επρόκειτο να διακομισθεί με το ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο ενηλίκων, ενώ έχει ενημερωθεί και η αστυνομία.
- Η γενιά που άλλαξε τις drag νύχτες στην Ελλάδα
- Μια ανάσα από την υπογραφή; Στην Τεχεράνη διαπραγματευτές του Κατάρ για τη συμφωνία
- Μητσοτάκης: Η μάχη με τη διαφθορά δεν κερδίζεται με ευχολόγια - Δεν υπάρχουν άβατα, ούτε ανέγγιχτοι
- Άγριο έγκλημα στα Εξάρχεια: Ψάχνουν τις κάμερες οι αστυνομικοί - Τούρκος το 35χρονο θύμα