Ελλάδα|15.06.2026 18:12

Μεγάλη φωτιά στη Θεσσαλονίκη: Στις φλόγες συνεργείο αυτοκινήτων - Αποπνικτική η ατμόσφαιρα

Newsroom

Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προκάλεσε πυρκαγιά, που ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτίας, σε ισόγειο συνεργείο αυτοκίνητων λίγο μετά τις 5:00 το απόγευμα, στην περιοχή της Αγίας Τριάδας, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Ευτυχώς, δεν κινδύνευσε ανθρώπινη ζωή, αφού τόσο οι εργαζόμενοι στο συνεργείο όσο και οι ένοικοι των διαμερισμάτων, που βρίσκονται στους ορόφους της οικοδομής που στεγάζεται το κτίριο, πρόλαβαν έγκαιρα να βγουν στο δρόμο. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, ένας άνθρωπος τραυματίστηκε ελαφρά, έχοντας εγκαύματα στα χέρια.

Στο σημείο επιχειρούν δέκα πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα και υπάρχει η αισιοδοξία ότι θα τεθεί υπό έλεγχο, πριν οι φλόγες φτάσουν στους ορόφους της οικοδομής.

συνεργείοειδήσεις τώραΘεσσαλονίκηφωτιά