Ελλάδα|13.07.2026 16:56
Φωτιά στη Λέσβο: Ήχησε το 112 - Άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής
NewsroomΦωτιά ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Καλό Λιμάνι στη Μυτιλήνη, σήμερα (13/7) το μεσημέρι. Λόγω της άμεσης επέμβασης της πυροσβεστικής πλέον δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο.
Για την κατάσβεσή στο σημείο επιχείρησαν 18 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 12ης ΕΜΟΔΕ και πέντε πυροσβεστικά οχήματα, ενώ από αέρος συνδράμουν δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.
Παράλληλα, για την ενίσχυση των επιχειρήσεων κινητοποιήθηκαν και υδροφόρες του Δήμου. Στην περιοχή μεταβαίνει επίσης Ανακριτικό Κλιμάκιο Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού, το οποίο θα διερευνήσει τα αίτια εκδήλωσης της πυρκαγιάς.
Λίγο μετά τις 16:30 ήχησε και το 112 καλώντας τους κατοίκους να παραμείνουν σε ετοιμότητα και να ακολουθούν τις οδηγίες των Αρχών.
Διαβάστε ακόμη
- Ιράν: Βίντεο ντοκουμέντο με αμερικανικά drones να χτυπούν εγκατάσταση συντήρησης πλοίων και υποβρυχίων στο Μπαντάρ Αμπάς
- Βριλήσσια: Αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε κατάστημα - Για δευτερόλεπτα γλίτωσαν δύο άτομα
- Παναθηναϊκός: Αυτές είναι οι νέες φανέλες για τη σεζόν 2026-27 - Φόρος τιμής στη Λεωφόρο
- Θρήνος στην Πάτρα: Πέθανε βρέφος 20 ημερών στο «Άγιος Ανδρέας»