Ελλάδα
|
15.07.2026 09:30
Συναγερμός στον Ισθμό της Κορίνθου: Εντοπίστηκε γυναίκα να επιπλέει νεκρή
NewsroomΣυναγερμός σήμανε το πρωί της Τετάρτης (15/7) στις λιμενικές Aρχές, όταν εντοπίστηκε η σορός μίας γυναίκας να επιπλέει στα νερά του καναλιού του Ισθμού της Κορίνθου.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για γυναίκα ηλικίας περίπου 40 έως 45 ετών.
Έρευνα για τον θάνατό της
Στελέχη του Λιμενικού έσπευσαν στο σημείο, όπου ανέσυραν τη γυναίκα από το νερό και τη μετέφεραν στην ξηρά. Η γυναίκα παραλήφθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Την υπόθεση ερευνά το Β’ Λιμενικό Τμήμα Ισθμίας του Λιμεναρχείου Κορίνθου, ενώ έχει διαταχθεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής από την αρμόδια Ιατροδικαστική Υπηρεσία, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου της γυναίκας.
Διαβάστε ακόμη
- Μάρω Κοντού: Το κορίτσι από το Κουκάκι που ένιωθε «περαστική από τη ζωή»
- Μητσοτάκης από Εύβοια: Το ΕΣΥ αλλάζει - Θα παραδώσουμε το καλύτερο εθνικό σύστημα υγείας
- Μία απάντηση για όλα τα «ναι, αλλά...» σας: «Είμαι η Βασιλική, αυτιστική και ζω στην πόλη που πυροβολεί ανθρώπους»
- Μπαράζ αποχωρήσεων στον ΣΥΡΙΖΑ: Ανεξαρτητοποιήθηκαν οι Μεϊκόπουλος, Μαμουλάκης, Κοντοτόλη