Ελλάδα|15.07.2026 16:54
Σπάτα: Νεκρή πεζή που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο
NewsroomΝεκρή γυναίκα από τροχαίο δυστύχημα σήμερα (15/7) το μεσημέρι στα Σπάτα, στην οδό Βασιλέως Παύλου, στο ύψος της παλιάς Εθνικής Τράπεζας.
Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, αυτοκίνητο παρέσυρε πεζή γυναίκα, η οποία υπέκυψε στα τραύματά της. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Τροχαίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ διερευνώνται οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα.
Η κυκλοφορία στην περιοχή επηρεάστηκε προσωρινά, ενώ οι αρμόδιες Αρχές πραγματοποιούν έρευνα για τα αίτια του τραγικού συμβάντος.
Διαβάστε ακόμη
- Τι σημαίνει για την Ελλάδα η αποπομπή της Γκίλφοϊλ - Ο προσωρινός διάδοχος και τα επόμενα βήματα
- Πού θα χτυπήσουν οι καταιγίδες μέχρι την Τετάρτη - Η εικόνα για την Αττική και οι περιοχές που κινδυνεύουν
- «Βρήκα το μωρό μου κατάμαυρο»: Οι συγκλονιστικές καταθέσεις των επιζώντων στη δίκη για τα Τέμπη
- Απίστευτη απάτη: Εκμεταλλεύτηκε την τηλεργασία και δούλευε σε 5 υπουργεία ταυτόχρονα - Πώς τον έπιασαν