Ελλάδα|24.07.2026 17:19
Καλλιθέα: Ξυλοκόπησε άγρια την 5 μηνών έγκυο πρώην σύντροφό του - Έχασε το έμβρυο
NewsroomΣυνελήφθη 28χρονος και διώκεται για απόπειρα ανθρωποκτονίας αλλά και διακοπή κύησης, καθώς ξυλοκόπησε άγρια την έγκυο πρώην σύντροφό του στην Καλλιθέα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 28χρονος πήγε στο σπίτι της 37χρονης που ήταν πέντε μηνών έγκυος και την ξυλοκόπησε με γροθιές, κλοτσιές ενώ την πάτησε στην κοιλιά με το γόνατο.
Η 37χρονη εισήχθη στο Αττικό νοσοκομείο όπου οι γιατροί προχώρησαν εκτάκτως σε καισαρική, αλλά, δυστυχώς, το νεογνό δεν τα κατάφερε.
Ο 28χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης (23/7) στο κέντρο της Αθήνας. Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, διακοπή κύησης και ενδοοικογενειακή σωματική βία.
Διαβάστε ακόμη
- Από τον καύσωνα, στην κακοκαιρία: Καταιγίδες και κεραυνοί στην Αττική - Χαλάζι και ζημιές σε πολλές περιοχές της χώρας
- Κατέρρευσε σκαλωσιά πολυκατοικίας στο δίκτυο του τραμ στον Πειραιά - Εκτός λειτουργίας ο Προαστιακός
- Από τον λαγοκέφαλο στο... γουρουνόψαρο: Νέος φόβος στη Μεσόγειο - Τραυμάτισε λουόμενους στην Ιταλία
- Υπέγραψε στους Φιλαδέλφεια 76ερς ο Λεμπρόν! «Δεν το κάνω για τα λεφτά»