Ελλάδα|27.07.2026 09:30
Αναστάτωση στο αεροδρόμιο Ηρακλείου: Συνελήφθη 46χρονη Γαλλίδα για επιθετική συμπεριφορά
NewsroomΈνα περιστατικό που προκάλεσε αναστάτωση σημειώθηκε στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου, το απόγευμα της Κυριακής (26/07), λίγο πριν από την αναχώρηση πτήσης με προορισμό το Παρίσι.
Όπως μεταδίδει το cretalive.gr, πρωταγωνίστρια του επεισοδίου ήταν μία 46χρονη Γαλλίδα, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, επέδειξε επιθετική και απρεπή συμπεριφορά τόσο απέναντι σε επιβάτες όσο και προς το προσωπικό της πτήσης.
Το περιστατικό είχε ως αποτέλεσμα να ενημερωθούν οι αστυνομικές αρχές, οι οποίες έσπευσαν στο σημείο και προχώρησαν στη σύλληψη της γυναίκας.
Σε βάρος της 46χρονης γυναίκας σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη της τάξης, ενώ η υπόθεση ακολουθεί πλέον τη νόμιμη διαδικασία.
Διαβάστε ακόμη
- Η απόλυτη ανατροπή: Πώς ο Λούλα γύρισε το παιχνίδι μέσα σε τρεις εβδομάδες κερδίζοντας 10 εκατ. ψήφους
- «Μουριά», τέλος! Κλείνει το υπεραιωνόβιο καφενείο της Καλλιδρομίου
- Αναβαθμίστηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ: Καταιγίδες τουλάχιστον μέχρι και την Τετάρτη - Πορτοκαλί για την Αττική σήμερα
- Βasketgate: Στην Ευελπίδων Τσαρούχα και Κορομηλάς, ακολουθεί ο Πηλοΐδης