Ελλάδα|06.09.2026 16:00

Γιαννιτσά: Πέθανε ο 27χρονος που είχε ξυλοκοπηθεί μετά από καβγά σε μπαρ

Newsroom

Κατέληξε ο 27χρονος που είχε ξυλοκοπηθεί τα ξημερώματα του Σαββάτου 29 Αυγούστου στα Γιαννιτσά, έπειτα από επεισόδιο που φέρεται να ξεκίνησε μέσα σε κατάστημα διασκέδασης.

Ο νεαρός είχε δεχθεί χτυπήματα από 26χρονο και είχε υποστεί βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Μετά το περιστατικό μεταφέρθηκε και νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, στις 8 το πρωί της Κυριακής (6/9) ο 27χρονος κατέληξε.

Προφυλακισμένος ο 26χρονος κατηγορούμενος

Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα ο 26χρονος που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό είχε κριθεί προφυλακιστέος, μετά την απολογία του ενώπιον της ανακρίτριας Γιαννιτσών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την απολογία του υποστήριξε ότι δεν είχε πρόθεση να τραυματίσει τον 27χρονο, ενώ αρνήθηκε την κατηγορία που του αποδίδεται. Μετά τον θάνατο του νεαρού, η κατηγορία της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης αναμένεται να αναβαθμιστεί, λόγω της νέας εξέλιξης στην υπόθεση.

Η ένταση μεταξύ των δύο ανδρών φέρεται να ξεκίνησε μέσα στο κατάστημα διασκέδασης για ασήμαντη αφορμή και να συνεχίστηκε λίγη ώρα αργότερα στην οδό Πλαστήρα, στο κέντρο των Γιαννιτσών. Τη στιγμή του περιστατικού ο 27χρονος βρισκόταν μαζί με μία γυναίκα, πιθανότατα τη σύντροφό του, ενώ ο 26χρονος συνοδευόταν από φίλο του, ο οποίος, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, δεν ενεπλάκη στη συμπλοκή.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, ο 26χρονος φέρεται να χτύπησε τουλάχιστον μία φορά με γροθιά τον 27χρονο, με αποτέλεσμα εκείνος να πέσει στο έδαφος και να χάσει τις αισθήσεις του. Ο σοβαρός τραυματισμός του οδήγησε στη διακομιδή του στο νοσοκομείο, όπου παρέμεινε νοσηλευόμενος μέχρι τον θάνατό του.

θάνατοςκαβγάςΘεσσαλονίκηΓιαννιτσάΝοσοκομείο Παπαγεωργίουειδήσεις τώρα