Ελλάδα|12.10.2026 07:25

Μενίδι: Ηλικιωμένη εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι της - Προσήχθη και ανακρίνεται ο γιος της

Newsroom

Νεκρή στο σπίτι της στο Μενίδι με τραύματα που παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια εντοπίστηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας μια ηλικιωμένη γυναίκα και οι Αρχές έχουν ήδη προχωρήσει στην προσαγωγή του γιου της τον οποίο και ανακρίνουν.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας 69χρονος κάλεσε λίγο μετά τις 02.00 την Αστυνομία λέγοντας ότι μπήκε στο σπίτι της θείας του στην οδό Σουλίου και τη βρήκε νεκρή.

Η 89χρονη η οποία ήταν ρακοσυλλέκτρια, έφερε μώλωπες και αμυχές στο πρόσωπο και τον λαιμό της ενώ είχε και σημάδια πάλης, γεγονός που οδήγησε τις Αρχές στο συμπέρασμα ότι κατά τα φαινόμενα έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας. Ο θάνατός της προσδιορίστηκε χθες το απόγευμα, περίπου στις 18.00.

Σύμφωνα με το ΕΡΤnews, οι αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή του 62χρονου γιου της, επίσης ρακοσυλλέκτη, ο οποίος φέρεται να είναι χρήστης ουσιών και να έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών.

Παράλληλα, λαμβάνουν κατάθεση και από τον ανιψιό που ειδοποίησε, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται και στο εσωτερικό του σπιτιού προκειμένου να διαπιστωθεί κάτω από ποιες συνθήκες η 89χρονη έχασε τη ζωή της.

θάνατοςγυναίκαειδήσεις τώραπροσαγωγήΜενίδιαστυνομίαηλικιωμένηαστυνομικοί