Ελλάδα|02.06.2019 16:50
Ο Σωκράτης Κόκκαλης «τρέχει ξανά» το Flash.gr
NewsroomΈνα ψηφιακό μέσο από τα… παλιά και την πρώτη εποχή του Διαδικτύου επιστρέφει, καθώς ο Σωκράτης Κόκκαλης «τρέχει» ξανά το Flash.gr.
Σύμφωνα με έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου, το Υπουργείο Οικονομικών δέχτηκε την κατοχύρωση του ονόματος και του νέου λογότυπου του Flash.gr από την «Sportnews Υπηρεσίες Διαδικτύου Α.Ε.», με την αίτηση να έχει γίνει την 31η Ιανουαρίου.
Ήδη στην ηλεκτρονική διεύθυνση της ιστοσελίδας εμφανίζεται μία μαύρη εικόνα, δείγμα ότι κάτι υπάρχει καθώς ο επισκέπτης δεν λαμβάνει μήνυμα σφάλματος.
Η παραπάνω εξέλιξη με το Flash.gr δεν φαίνεται να επηρεάζει τον Flash 96, ο οποίος συνεχίζει να ανήκει στο συνεταιριστικό σχήμα των εργαζομένων του, χωρίς όμως να εκπέμπει.
Διαβάστε ακόμη
- Το ethnos.gr στην Ψάθα: Καμένα σπίτια, συνεχείς αναζωπυρώσεις και νύχτα αγωνίας
- Η ιστορία του Δανού πιλότου που σκοτώθηκε στη Ψάθα - Είχε 9.000 ώρες πτήσης στο ενεργητικό του
- Από ήρωας πρόσφυγας, κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Βρετανίδας στην Κυψέλη - Το προφίλ του 26χρονου
- Η τεχνητή νοημοσύνη στο στόχαστρο: Γιατί τα data centers έγιναν πολεμικός στόχος