Ελλάδα|29.10.2026 23:22

Γλυφάδα: Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα στη Β’ Παραλία – Σώοι οι δύο επιβαίνοντες

Newsroom

Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στη Γλυφάδα, όταν αυτοκίνητο με δύο επιβαίνοντες κατέληξε στη θάλασσα στη Β’ Παραλία.

Οι δύο άνθρωποι που βρίσκονταν μέσα στο όχημα κατάφεραν να απεγκλωβιστούν και να βγουν μόνοι τους, χωρίς να χρειαστούν βοήθεια. Είναι καλά στην υγεία τους.

Το αυτοκίνητο βρέθηκε στο νερό στη Β’ Παραλία

Το περιστατικό σημειώθηκε στη Β’ Παραλία Γλυφάδας. Το αυτοκίνητο, κάτω από συνθήκες που δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί, βρέθηκε στη θάλασσα, προκαλώντας κινητοποίηση στην περιοχή.

Κατά την ενημέρωση που μεταδίδεται από μέσα ενημέρωσης με βάση το Λιμενικό Σώμα, οι δύο επιβαίνοντες εξήλθαν από το όχημα με τις δικές τους δυνάμεις.

Μετά την έξοδό τους από το αυτοκίνητο, οι επιβαίνοντες βγήκαν στη στεριά και δεν αναφέρθηκε τραυματισμός τους.

Άγνωστες οι συνθήκες του περιστατικού

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια που οδήγησαν το όχημα μέσα στη θάλασσα. Οι ακριβείς συνθήκες του περιστατικού παραμένουν υπό διερεύνηση.

Σύμφωνα με όσα έχουν μεταδοθεί, την υπόθεση θα διερευνήσει η Τροχαία Γλυφάδας, προκειμένου να αποσαφηνιστεί πώς το αυτοκίνητο κατέληξε στο νερό.

Το σημαντικότερο στοιχείο από το συμβάν είναι ότι οι δύο επιβαίνοντες κατάφεραν να βγουν εγκαίρως από το όχημα και είναι καλά στην υγεία τους.

αυτοκίνητοτροχαίο ατύχημαΓλυφάδα