Ελλάδα|05.06.2019 12:37

«Συγγνώμη για τον πόνο που προκάλεσα» έγραψε πριν αυτοκτονήσει ο 27χρονος

Newsroom

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Ηρακλείου, από την αυτοκτονία του 27χρονου.

Ήταν, περίπου, στις 5 το απόγευμα της Τρίτης, όταν διερχόμενοι οδηγοί και πεζοί είδαν τον νεαρό να πέφτει στο κενό, από την Πύλη Ιησού, στην περιοχή της Όασης στο κέντρο του Ηρακλείου.

Σήμερα το «τελευταίο αντίο»

Στις 12 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Αφέντη Χριστού στις Πατέλες, η οικογένεια, οι συγγενείς, οι φίλοι και οι γνωστοί, θα πουν το «τελευταίο αντίο» στο νεαρό Παναγιώτη.

Τραγικές φιγούρες, οι γονείς και ο αδερφός του 27χρονου, οι οποίοι ήταν και από τους πρώτους ανθρώπους που τον είδαν νεκρό στο οδόστρωμα, λίγα μέτρα μακριά από το κατάστημά τους.

«Συγγνώμη για τον πόνο που θα προκαλέσω»

Περίπου μια ώρα προτού κάνει πράξη τη μοιραία του απόφαση, να πέσει από τα Τείχη του Ηρακλείου, σύμφωνα με το neakriti.gr ο ίδιος έκανε μία ανάρτηση στην προσωπική σελίδα του στο Facebook, όπου ανακοίνωσε την απόφασή του να βάλει τέλος στη ζωή του.

Στην ανάρτησή του, ο ίδιος - μεταξύ άλλων - ζήτησε εκ των προτέρων «συγγνώμη» για τον πόνο που προκάλεσε στην οικογένεια, αλλά και τους φίλους του, ενώ ζήτησε από όποιον μπορεί να στηρίξει την οικογένειά του σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει από χτες το απόγευμα.

Παράλληλα, σχολίασε και το λόγο που πήρε αυτή την απόφαση, γράφοντας: «Δε φταίει μια γυναίκα, αλλά το κεφάλι μου (και απλά αυτό ήταν ένας ακόμα λόγος για τη σημερινή μου πράξη. Μην την πειράξετε», ζητώντας, παράλληλα, από τους οικείους του να μην τον θυμούνται στα τελευταία του βήματα και δίνοντας το μήνυμα «Να αγαπάτε τον εαυτό σας».

Ηράκλειοαυτοκτονία