Ελλάδα|05.06.2019 22:14

Αποκαλυπτικό βίντεο του Open TV λίγο μετά τη δολοφονία στη Γλυφάδα (vid)

Newsroom

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για να εντοπιστεί η ταυτότητα των δραστών που σκότωσαν τα ξημερώματα στη Γλυφάδα τον ομογενή από την Αρμενία. Οι δράστες του είχαν στήσει καρτέρι θανάτου και πίσω από την εν ψυχρώ δολοφονία οι αρχές βλέπουν ξεκαθάρισμα λογαριασμών. 

Μάλιστα στο αποκαλυπτικό βίντεο του Open TV έχει καταγραφεί η σκηνή του εγκλήματος λίγα λεπτά μετά την εκτέλεση του νέου συμβολαίου θανάτου που έχει σημάνει συναγερμό στην Ελληνική Αστυνομία.

Οι εκτελεστές του πρώην πρωταθλητή πάλης λειτούργησαν με απόλυτο επαγγελματισμό και ψυχραιμία. Tο θύμα επέστρεφε στο σπίτι του, στην Άνω Γλυφάδα. Όταν άνοιξε την πόρτα του υπόγειου γκαράζ και μπήκε με το αυτοκίνητό του, οι δολοφόνοι τον ακολούθησαν και τη στιγμή που κατέβηκε από το γκρι αυτοκίνητό που οδηγούσε, τον εκτέλεσαν. Οι δράστες ήταν δυο και είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, ενώ ο 40χρονος δέχτηκε τουλάχιστον έξι σφαίρες, από δύο διαφορετικά όπλα. 

Ένα από τα βασικά σενάρια που εξετάζουν οι αστυνομικοί είναι οι δράστες να στάθμευσαν το επιχειρησιακό τους όχημα στον αμέσως επόμενο παράλληλο δρόμο με αυτόν του σπιτιού του θύματος. Από εκεί ενδέχεται να προσέγγισαν το υπόγειο γκαράζ από τον ακάλυπτο χορό και στη συνέχεια αφού εκτέλεσαν το συμβόλαιο θανάτου διέφυγαν από τον ίδιο δρόμο. 

Το όνομα του 40χρονου ομογενούς είχε εμπλακεί το 2013 σε υπόθεση νομιμοποίησης μαύρου χρήματος από τη μεταφορά 165 κιλών κοκαΐνης από το Εκουαδόρ στη Θεσσαλονίκη. Οι Αρχές είχαν εντοπίσει ότι διατηρούσε τραπεζικό λογαριασμό μαζί με τον αρχηγό μεταφοράς της κοκαΐνης, που ήταν κρυμμένες σε μπανάνες. Ωστόσο το πιο ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι για μεγάλο χρονικό διάστημα οι αστυνομικοί ερευνούσαν το ενδεχόμενο το θύμα να είχε σχέσεις με τον νούμερο 1 κακοποιό στον κόσμο ο οποίος είχε συλληφθεί στη Θεσσαλονίκη και είχε το προσωνύμιο «Λίπος».

Γλυφάδαδολοφονία