Γλυφάδα: Καρτέρι θανάτου σε 41χρονο πρώην παλαιστή - Τι εξετάζουν οι Αρχές
Αποκλειστικά πλάνα από το Open TV🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ενέδρα θανάτου έστησαν κατά πληροφορίες δύο άτομα στον 41χρονο, πρώην παλαιστή, ο οποίος δολοφονήθηκε στο υπόγειο γκαράζ του σπιτιού του στη Γλυφάδα.
Σύμφωνα με τις Αρχές, ο θανών είναι γνώριμος στην αστυνομία, καθώς στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα. Το συμβάν έλαβε χώρα γύρω στη μία μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης, όταν δέχθηκε σφαίρες από πυροβόλο όπλο. Σύμφωνα με τις Αρχές, το θύμα φέρει τραύματα από δύο διαφορετικά όπλα, πιστόλια ανατολική προέλευσης των 7,65mm και πιστόλι των 9mm, ενώ στο σημείο βρέθηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ν/Α Αττικής τουλάχιστον 8 κάλυκες.
Λίγο μετά τις 04:00 τα ξημερώματα, η σορός του 41χρονου πρώην παλαιστή μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο, με τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα προσωπικών λογαριασμών. Το θύμα αφήνει πίσω του σύζυγο, καθώς επίσης και δύο ανήλικα παιδιά. Οι Αρχές προσπαθούν να συλλέξουν πληροφορίες από το συγγενικό του περιβάλλον, από γείτονες, συνεργάτες, καθώς κι από κάμερες ασφαλείας.
Από... προφήτης σε «μεσσίας»: Σεναριογράφος των Simpsons κατεβαίνει για πρόεδρος των ΗΠΑ το 2028
Πυροβολισμοί σε κατάστημα στην Πατησίων: Καταδίωξη και τρεις συλλήψεις - «Πυροβόλησαν και προς το κεφάλι, τον βρήκα κάτω»
Η Ευρώπη «φλέγεται»: 12 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους εν μέσω καύσωνα - Ρεκόρ ζέστης για Μάιο
Ρατσιστική επίθεση κατά 12χρονου Ινδού στην Πάτρα - Τον άρπαξαν, τον ξυλοκόπησαν και τον έκαψαν με τσιγάρο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



