Ελλάδα|10.06.2019 21:05
Συναγερμός στη Βουλή: Άντρας πέταξε γκαζάκι και κρατούσε μπετόνι με βενζίνη
NewsroomΣύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες άντρας ο οποίος κρατούσε μια τσάντα με γκαζάκια, πέταξε ένα από αυτά στον περίβολο της Βουλής, από την πλαϊνή είσοδο, χωρίς όμως να προκληθεί κάποια έκρηξη.
Αμέσως οι άντρες της ασφάλειας τον ακινητοποίησαν. Από τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκε πάνω του ένα μπιτόνι με βενζίνη, αλλά και μια τσάντα με άλλα γκαζάκια.
Στο γκαζάκι που πέταξε, σύμφωνα με πληροφορίες έχει δέσει επάνω σε ένα μικρό ξύλο αλλά και ένα σημείωμα.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν εξακριβωθεί ούτε τα στοιχεία του άντρα, ο οποίος είναι περίπου 50 ετών. Αμέσως μεταφέρθηκε στο φυλάκιο της Βουλής και από εκεί πραγματοποιήθηκε η προσαγωγή του.
Διαβάστε ακόμη
- Πανικός σε δείπνο ανταποκριτών του Λευκού Οίκου: Ένοπλος άνοιξε πυρ ενώ ήταν στην αίθουσα ο Τραμπ
- Χαρακόπουλος για ΟΠΕΚΕΠΕ: Να έχουν τη δυνατότητα τάχιστα να καθαρίσουν το όνομά τους οι βουλευτές
- Το «τεκμήριο αθωότητας», τα «καθαρά ψηφοδέλτια» του 2009 και η αυτοκριτική του Τσίπρα για τον Παππά
- Μην πεις ότι δεν ήξερες: Τι διαβάζουμε και πού βγαίνουμε σήμερα Κυριακή 26 Απριλίου