Ελλάδα|13.06.2019 09:18
Χωρίς μετρό και τραμ η Αθήνα την Παρασκευή - Ποιες ώρες κατεβάζουν ρολά
NewsroomΧωρίς μετρό, ηλεκτρικό και τραμ θα μείνει η πρωτεύουσα για κάποιες ώρες την ερχόμενη Παρασκευή 14 Ιουνίου λόγω συνελεύσεων των εργαζομένων.
Ειδικότερα, χωρίς μετρό και ηλεκτρικό θα είναι η Αθήνα από τις 12:00 έως τις 18:00, προκειμένου να πραγματοποιήσει το Σωματείο Ηλεκτροδηγών γενική συνέλευση των µελών του.
Παράλληλα, το ΔΣ του Σωματείου Ηλεκτροδηγών Τραμ Αττικής αποφάσισε στάση εργασίας από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, λόγω έκτακτης γενικής συνέλευσης.
Διαβάστε ακόμη
- «Καυτό» καλοκαίρι στα καύσιμα: Γιατί η έκπτωση δεν έφτασε ποτέ στην αντλία - Η βενζίνη «σκαρφαλώνει» στα 2 ευρώ
- Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που 50χρονος βάζει φωτιά στην Άνοιξη και αποχωρεί ατάραχος - Τον «έπιασαν» οι κάμερες
- Σε κλοιό καύσωνα μπαίνει η χώρα: Τα 41αρια, οι δύσκολες μέρες και οι «κόκκινες» περιοχές
- Περπατάτε αργά; Δείτε τι μπορεί να σημαίνει αυτό για την καρδιά και τον εγκέφαλό σας