Εικόνες γεμάτες νοσταλγία από την καλοκαιρινή Αθήνα της δεκαετίας του '60 (pics)
NewsroomΣε αντίθεση με σήμερα, την εποχή εκείνη όλα έμοιαζαν πιο καθαρά και όμορφα (δεν ήταν, αλλά πάντα μας αρέσει να διαγράφουμε τα άσχημα απ’ το παρελθόν και να θυμόμαστε με νοσταλγία μόνο τα όμορφα).
Γι’ αυτό γυρίσαμε τον χρόνο πίσω. Ταξιδέψαμε στην Ομόνοια, την Ακρόπολη, το Κολωνάκι, το Μοναστηράκι και το Σύνταγμα των ‘60s. Περάσαμε από την Πύλη του Αδριανού, την Πλατεία Αγίας Ειρήνης, τη Σταδίου, την Αιόλου και τη Βουκουρεστίου.
Περιπλανηθήκαμε στη Γλυφάδα, οδηγήσαμε στη Λεωφόρο Ποσειδώνος και κολυμπήσαμε στην πλαζ της Βουλιαγμένης. Και όλα αυτά μέσα από επιλεγμένες φωτογραφίες της πιο νοσταλγικής σελίδας του Facebook. Το όνομα αυτής; «Konserva – Vintage Culture».
Πώς ήταν αλήθεια η καλοκαιρινή Αθήνα μιας άλλης εποχής; Θυμίζει σε κάτι την σημερινή εικόνα της; Η απάντηση στο φωτογραφικό υλικό που ακολουθεί:
Πηγή: belikeyou.gr
- Στα μπλόκα των αγροτών οι αποφάσεις μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη - Τα πρώτα μηνύματα που στέλνουν
- Σύγκρουση τρένων στην Ισπανία: Τα τρία σενάρια που εξετάζουν οι αρχές και τα 20 κρίσιμα δευτερόλεπτα
- Αποκάλυψη OPEN για Τέμπη: Το βίντεο-ντοκουμέντο της αυτοψίας στο Κουλούρι που οδήγησε στη μήνυση των συγγενών
- Κολοσσιαία μαύρη τρύπα θα καταγραφεί για πρώτη φορά - Το επαναστατικό πρότζεκτ αστρονόμων