Στον ανακριτή οι συλληφθέντες για τη ληστεία στο ΑΧΕΠΑ
NewsroomΕνώπιον του 6ου τακτικού ανακριτή Θεσσαλονίκης θα βρεθούν σήμερα το πρωί οι τρεις συλληφθέντες για την επεισοδιακή ληστεία σε βάρος χρηματαποστολής ανεφοδιασμού μηχανήματος αυτόματων συναλλαγών (ΑΤΜ), που σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.
Οι κατηγορούμενοι, δύο άνδρες και μία γυναίκα, αναμένεται να μεταχθούν κάτω από ισχυρά μέτρα ασφαλείας στα δικαστήρια, ενώ, όση ώρα θα απολογούνται στον ανακριτή, αλληλέγγυοι έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση στο δικαστικό μέγαρο σε ένδειξη συμπαράστασης.
Σε κείμενο που υπογράφουν οι διωκόμενοι και αναρτήθηκε σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού - αναρχικού χώρου, οι ίδιοι δηλώνουν, μεταξύ άλλων, ότι παραμένουν δυνατοί, «με την αξιοπρέπεια μας απρόσβλητη και τις αρχές και τις αξίες μας να καθοδηγούν το είναι μας».
Σύμφωνα με τη δίωξη που τους απαγγέλθηκε, κατηγορούνται για ληστεία με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου και απλή συνέργεια στην πράξη αυτή, όπως επίσης για πλαστογραφία μετά χρήσεως, παράνομη οπλοφορία και κατοχή μικροποσοτήτων ναρκωτικών.
- Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: «Στέλεχος της ΝΔ ο αρχηγός των συλληφθέντων» - «Κουμπάρος του Ανδρουλάκη μέσα στους 14»
- Σοβαρές απειλές καταγγέλλει ο Πάσχος Μανδραβέλης: Μίλησα χθες για τον 'Φραπέ' και μου είπαν 'θα έχεις την τύχη του Καραϊβάζ'
- Η ιστορία του Γάλλου που κέρδισε 17 εκατ. ευρώ στο Λόττο και σήμερα ζει σε εργατικές κατοικίες
- Στιγμές αγωνίας στη ΛΕΑ αυτοκινητόδρομου: Αστυνομικός σώζει μωρό που πνίγεται με το φαγητό του