Ελλάδα|18.06.2019 16:15

Καταγγελία 16χρονης για βιασμό - Γνώρισε τον δράστη μέσω Instagram

Newsroom

Μετά το ραντεβού-εφιάλτη μιας 16χρονης μαθήτριας λυκείου που κατέληξε στον βιασμό της σε περιοχή των νοτίων προαστίων, οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να βρίσκεται μπροστά σε έναν «δράκο» ο οποίος αναζητεί τα θύματά του στο Instagram.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Espresso» για το περιστατικό, η μαθήτρια είχε λάβει αίτημα φιλίας από έναν άγνωστο το οποίο αποδέχτηκε. Σύμφωνα με τη μαρτυρία της, ο άγνωστος έτρεφε ιδιαίτερη αγάπη στα πολυτελή και γρήγορα αυτοκίνητα, τα οποία αναρτούσε στο μέσο κοινωνική δικτύωσης.

Αρχικά η κοπέλα απαντούσε διστακτικά τα μηνύματα, καθώς δεν γνώριζε τον άντρα, αλλά, όπως κατέθεσε στις Αρχές, όσο περνούσε ο καιρός άρχισαν να επικοινωνούν πιο άνετα, μέχρι που ήλθε η πρόταση να τα… πουν από κοντά.

Η 16χρονη μαθήτρια δεν δεχόταν αρχικά τις προσκλήσεις. Τα μηνύματα του νεαρού, όμως, ήταν καθημερινά, με αποτέλεσμα το κορίτσι να δεχθεί να πάνε μια βόλτα με το ακριβό αυτοκίνητό του. Αφού κλείστηκε το ραντεβού, λοιπόν, ο νεαρός την περίμενε σε πλατεία σε περιοχή των νοτίων προαστίων με το ακριβό του αυτοκίνητο και στη συνέχεια πήγαν για καφέ και μπίρα.

Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς της ανήλικης, ο νεαρός, που της είχε δώσει, όπως διαπιστώθηκε, ψεύτικο μικρό όνομα, το ίδιο δηλαδή που είχε και στο προφίλ του, της πρότεινε να πάνε μια βόλτα στην παραλία του Αγίου Κοσμά. Ανυποψίαστη η κοπέλα δέχθηκε, με αποτέλεσμα να καταλήξουν σε ένα απόμερο σημείο, όπου εκεί ο νεαρός ζήτησε από το κορίτσι να κάνουν έρωτα. Η ανήλικη αρνήθηκε και προσπάθησε να διαφύγει, πλην όμως οι πόρτες του αυτοκινήτου ήταν κλειδωμένες.

Σύμφωνα με την κατάθεση της 16χρονης, ο νεαρός άντρας, αφού τη βίασε, τη μετέφερε με το αυτοκίνητό του σε άλλο σημείο, όπου υπήρχε πρόσβαση σε Μέσα Μεταφοράς, και εξαφανίστηκε.

Την επόμενη ημέρα η μαθήτρια κατήγγειλε το περιστατικό στον πατέρα της, με αποτέλεσμα άμεσα να απευθυνθούν στην αρμόδια υπηρεσία της Αστυνομίας.

βιασμόςμαθήτρια