Ελλάδα|18.06.2019 22:21
Μαθητές δημοτικού παρουσιάζουν την περιοχή τους μέσω εφαρμογής (vid)
NewsroomΟ μικρός Κωνσταντίνος Κυριακόπουλος από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Νέου Ψυχικού μίλησε στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος 05:30» του Open TV για τη συμμετοχή στη δράση Code Week. Μαζί με μία ομάδα 10 παιδιών, παρουσίασαν το έργο τους με θέμα την πόλη τους και με έμφαση στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της περιοχής. Σημαντικότερο όλων ήταν το μήνυμα της δράσης «όχι στον πόλεμο, ναι στην ειρήνη».
Ο 10χρονος μαθητής εξήγησε πως η ομάδα δημιούργησε ένα 7λεπτο βίντεο, στο οποίο υποτίθεται πως τα παιδιά του σχολείου δείχνουν σε έναν νέο συμμαθητή τους από τη Συρία τα αξιοθέατα της πόλης τους. Για τη δημιουργία αυτού του βίντεο τα παιδιά εργάστηκαν, με τη βοήθεια των δασκάλων τους, για τρεις ολόκληρους μήνες.
Διαβάστε ακόμη
- Το βίντεο ντοκουμέντο με τις κινήσεις του γυναικοκτόνου και ο εξοργιστικός διάλογος με τον αδερφό της 43χρονης Ελευθερίας
- Οργή στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης: Έδεσαν αρνιά χειροπόδαρα και τα έβαψαν κόκκινα - «Δεν είχαν ούτε νερό»
- Εντυπωσιακή ανακάλυψη στην Τουρκία: Στο φως δίμετρο μαρμάρινο άγαλμα της θεάς Αθηνάς
- Εκτός εαυτού ο Τσιτσιπάς: Βαριές κουβέντες προς το προπονητικό του τιμ, όπου βρίσκεται και ο πατέρας του