Κρήτη: Υπέρβαρη τουρίστρια δεν μπορούσε να ανέβει την παραλία του Μπάλου
NewsroomΣε περιπέτεια για τουρίστρια αλλά και... για τους πυροσβέστες εξελίχθηκε η επιχείρηση, στην οποία κλήθηκαν να συμμετάσχουν, το απόγευμα, προκειμένου να την βοηθήσουν στην περιοχή του Μπάλου, στα Χανιά.
Η υπηρεσία, σύμφωνα με το cretalive, ενημερώθηκε πως η τουρίστρια από τη Γερμανία, με την παρέα της, κατέβηκε το μονοπάτι στο σημείο και αφού όλοι απόλαυσαν τη φύση, επιχείρησαν να επιστρέψουν ανεβαίνοντας το ίδιο μονοπάτι.
Η συγκεκριμένη προσπάθεια αποδείχθηκε «βουνό» για τη γυναίκα, η οποία λόγω του βάρους της αδυνατούσε να ανέβει, ενώ ούτε η βοήθεια από τους φίλους της έφερε αποτέλεσμα.
Έτσι, ρόλο ανέλαβαν οι πυροσβέστες που κάτω από τον καυτό ήλιο, κατέβηκαν το μονοπάτι και σηκωτή ανέβασαν την υπέρβαρη τουρίστρια, την οποία περίμενε ασθενοφόρο στο πάρκινγκ, προκειμένου να τη μεταφέρει προληπτικά στο νοσοκομείο.
- Πολύμηνη η διαρροή στο εργοστάσιο Βιολάντα και εξαιρετικά υψηλές συγκεντρώσεις προπανίου - Οι ανακοινώσεις της Πυροσβεστικής
- Η νταλίκα λειτούργησε σαν «ξυράφι»: Τα 4 πιθανά σενάρια για τα αίτια της σύγκρουσης όπου έχασαν τη ζωή τους οι οπαδοί του ΠΑΟΚ
- Ένταση για τα Ίμια στη Βουλή: Ο Λαζαρίδης κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ ότι «γκριζάρισε» το Αιγαίο
- Τρόμος σε αεροσκάφος της British Airways: Η στιγμή που τροχός πέφτει κατά τη διάρκεια της απογείωσης