Ελλάδα|14.11.2018 13:06
Νέο τροχαίο με 42 μετανάστες στον Έβρο
Τίμος ΦακαλήςΤο τροχαίο έγινε στο ύψος του Θουρίου ανάμεσα σε Διδυμότειχο και Ορεστιάδα με αποτέλεσμα τον τραυματισμό 18 από τους συνολικά 42 μετανάστες.
Οι τελευταίοι μεταφέρθηκαν και με περιπολικά της αστυνομία στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου ενώ επιστρατεύθηκαν γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό και από το στρατιωτικό νοσοκομείο της περιοχής.
Από τους 42 μετανάστες οι 18 νοσηλεύθηκαν τη νύχτα. Έντεκα από αυτούς αναμένεται να πάρουν εξιτήριο σήμερα (14/11), ενώ οι υπόλοιποι 7 θα παραμείνουν στο νοσοκομείο.
Διαβάστε ακόμη
- Μπαράζ ιρανικών επιθέσεων σε Σαουδική Αραβία και Κατάρ - Χτυπήθηκε η μεγαλύτερη εγκατάσταση παραγωγής LNG
- Εκτός ελέγχου η κόντρα Λυμπερόπουλου - Κυρανάκη: «Ντροπή σου» - «Σε ξέρει όλη η πιάτσα»
- Νεαρός έκανε σούζες με τη μηχανή και ανέβαζε πανηγυρικά βίντεο στα social media - Τον ταυτοποίησε η ΕΛΑΣ
- Χίτλερ εναντίον Ζελένσκι: Η viral εκλογική αναμέτρηση σε μια μικρή γαλλική επαρχία - «Εντελώς τρελό»