Ελλάδα|14.11.2018 13:06
Νέο τροχαίο με 42 μετανάστες στον Έβρο
Τίμος ΦακαλήςΤο τροχαίο έγινε στο ύψος του Θουρίου ανάμεσα σε Διδυμότειχο και Ορεστιάδα με αποτέλεσμα τον τραυματισμό 18 από τους συνολικά 42 μετανάστες.
Οι τελευταίοι μεταφέρθηκαν και με περιπολικά της αστυνομία στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου ενώ επιστρατεύθηκαν γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό και από το στρατιωτικό νοσοκομείο της περιοχής.
Από τους 42 μετανάστες οι 18 νοσηλεύθηκαν τη νύχτα. Έντεκα από αυτούς αναμένεται να πάρουν εξιτήριο σήμερα (14/11), ενώ οι υπόλοιποι 7 θα παραμείνουν στο νοσοκομείο.
Διαβάστε ακόμη
- Τρεις συλλήψεις για τη δολοφονία της Βάγιας Νέστορα - Επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής σε Θεσσαλονίκη και Κρήτη
- Αιφνιδιαστικό λουκέτο στην κλινική λοιμώξεων του νοσοκομείου «Αττικόν» - Στον αέρα οι ασθενείς
- Το σενάριο εκλογικού αιφνιδιασμού, η επιστράτευση ινφλουένσερς και το «φάντασμα» του Σαμαρά
- «Μην το κάνεις»: Η δραματική στιγμή που αστυνομικοί σώζουν γυναίκα πριν πηδήξει από τη γέφυρα του Μπρούκλιν