Ελλάδα|21.06.2019 15:35

Ταχιάος σε Ζέρβα: Είμαστε εδώ να συζητήσουμε για να συνεργαστούμε στο δήμο Θεσσαλονίκης

Newsroom

Άνοιγμα Ταχιάου στον νέο δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Με επιστολή του  ο κ. Ταχιάος ενημερώνει τον κ. Ζέρβα ότι τόσο ο ίδιος, όσο και η παράταξή του είναι διατεθειμένοι να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε συζήτηση μαζί του, καθώς και με άλλες παρατάξεις για την εξασφάλιση μιας minimum προγραμματικής συμφωνίας προκειμένου να διοικηθεί ο δήμος.

Αφήνει μάλιστα ανοιχτό το ενδεχόμενο, ακόμη και συμμετοχής στελεχών του συνδυασμού του στο σχήμα της διοίκησης, εφόσον βεβαίως αυτό είναι στις προθέσεις του νεοεκλεγέντος δημάρχου, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο, ότι ο ίδιος θα παραμείνει στον δήμο ως απλός δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής φυσικά της παράταξής του.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη- Υπεύθυνα» επισημαίνει πως η παράταξή του κατανοεί ότι «ο δήμος πρέπει να διοικηθεί με μια εύλογη συνοχή ώστε στην εκπνοή της τετραετίας, αλλά ει δυνατόν και αμέσως, οι πολίτες να εισπράξουν ένα θετικό αποτέλεσμα», εκφράζοντας  τις προθέσεις του συνδυασμού του ως προς το ζήτημα μιας ενδεχόμενης συνεργασίας.

Ο Νίκος Ταχιάος σημειώνει πως «ο συνδυασμός μας είναι διαθέσιμος να συμμετάσχει σε οποιαδήποτε συζήτηση μαζί σου και με συνεργάτες σου, αλλά και με το σύνολο των παρατάξεων, για την εξασφάλιση μιας minimum προγραμματικής συμφωνίας και πιθανώς για την αξιοποίηση συμβούλων ή στελεχών του σε θέσεις της διοίκησης στη βάση της αναλογικότητας, σεβόμενος το γεγονός ότι πρωτεύοντα ρόλο στην επιλογή των προσώπων έχει ο δήμαρχος».

Κωνσταντίνος ΖέρβαςΝίκος Ταχιάος