Ελλάδα|22.10.2018 16:24

Νίκαια: Την Τετάρτη η απολογία των Πακιστανών

Newsroom

Οι επτά αλλοδαποί κατηγορούνται για «επικίνδυνη σωματική βλάβη» σε βάρος του αστυνομικού, ο οποίος είχε εντοπιστεί χτυπημένος μέσα στο διαμέρισμά του στη Νίκαια, το πρωί της 18ης Οκτωβρίου. 

Το χρονικό της υπόθεσης στη Νίκαια

Τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης, τέσσερα άτομα, με καλυμμένα τα πρόσωπά τους, σύμφωνα με τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ασφάλειας Αττικής, μπήκαν σε διαμέρισμα στη Νίκαια, όπου έμεναν αλλοδαποί και αφαίρεσαν κούτες με λαθραία τσιγάρα, 325 ευρώ και κινητά τηλέφωνα. Οι Πακιστανοί, που διέμεναν στο διαμέρισμα, κατάφεραν να ακινητοποιήσουν έναν από τους δράστες, τον οποίο έδεσαν και χτύπησαν, ενώ οι υπόλοιποι τρεις κατάφεραν να διαφύγουν με τα κλοπιμαία. Οι αλλοδαποί αναγνώρισαν στο πρόσωπο του αστυνομικού το άτομο που ακινητοποίησαν και βρέθηκε μέσα στο διαμέρισμα.

Σε βάρος των επτά αλλοδαπών έχει σχηματιστεί δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία, παράβαση της νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς, του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα, περί όπλων κ.λπ.

Στην εισαγγελία και ο αστυνομικός 

Στην εισαγγελία Πειραιά αναμένεται να οδηγηθεί την Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου, και ο 34χρονος αστυνομικός, ο οποίος νοσηλεύεται ακόμα στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τους «αδιάφθορους» της ΕΛΑΣ, ο 34χρονος, που κατηγορείται για ληστεία κατά συναυτουργία, έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα, ενώ εναντίον του έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

αστυνομικόςξυλοδαρμόςΝίκαια