Εφιάλτης για 85χρονη: Της έριξαν αναισθητικό στον καφέ για να την ληστέψουν (vid)
NewsroomΜε τη μέθοδο του πωλητή και παριστάνοντας την έγκυο μία γυναίκα μπήκε στο σπίτι ηλικιωμένης και της σέρβιρε καφέ με δηλητήριο. Όσο η ηλικιωμένη βρισκόταν αναίσθητη η υποτιθέμενη πωλήτρια άρπαξε από το σπίτι τα χρυσαφικά που υπήρχαν και εξαφανίστηκε.
«Μόλις ήπια λίγο καφέ άρχισα να φωνάζω και να λέω "κάτι έπαθα". Σε 2-3 λεπτά ζαλίστηκα και έπεσα κάτω. Δεν ήξερα που βρισκόμουν. Αυτή μόλις με άκουσε πήρε τα δαχτυλίδια και έφυγε.
Η υποτιθέμενη έγκυος ήταν 40 ετών και της χτύπησε την πόρτα ζητώντας της λίγο νερό. Στη συνέχεια αφού συζήτησε για λίγο μαζί της, της ετοίμασε καφέ για να την ευχαριστήσει. Τότε βρήκε την ευκαιρία και έριξε μέσα το αναισθητικό. Η ηλικιωμένη μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση, στο ΑΧΕΠΑ για να της προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες.
- Στη φυλακή οι τρεις κατηγορούμενοι για τη φονική έκρηξη στην Πλάκα - Τι υποστήριξαν
- Η Πολεμική Αεροπορία αποκτά για πρώτη φορά ιπτάμενα τάνκερ - Τι είναι τα KC-390 και πώς αλλάζουν τις ισορροπίες
- Ενδιάμεσες εκλογές ΗΠΑ: Οι τέσσερις κρίσιμες και «ρευστές» πολιτείες στη μάχη για τη Γερουσία
- Το σατανικό σχέδιο της Σαραμπάν: Σκηνοθέτησε τον θάνατό της δολοφονώντας μια άγνωστη που γνώρισε στα social