Ελλάδα|04.07.2019 17:46
Αλεξία: Η οικογένεια ζητεί 1 εκατ. ευρώ - Το ξέσπασμα του πατέρα (vid)
Newsroom«Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. Η Αλεξία χτυπήθηκε από σφαίρα από βαρύ πυροβόλο όπλο. Αυτός ο άνθρωπος δεν μπορώ να καταλάβω τι έκανε την ημέρα του Πάσχα», λέει ο πατέρας της 8χρονης Αλεξίας που χτυπήθηκε από «αδέσποτη σφαίρα».
«Η Αλεξία βρισκόταν στην αυλή, 500 μέτρα από το άλλο χωριό. Η μέρα του Πάσχα είναι για να γλεντά ο κόσμος, αυτός είναι εγκληματίας με τέτοιο βαρύ όπλο. Πρέπει να πάει για κακούργημα, δεν είναι πλημμέλημα. Η σφαίρα δεν είναι αδέσποτη, όταν την ρίχνεις πάντα κάπου πάει», συνέχισε ο πατέρας, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».
Μία μέρα νωρίτερα η μητέρα της 8χρονης Αλεξίας είχε δηλώσει: «Είχαμε ένα παιδί τέλειο. Ξαφνικά έχω ένα παιδί στο κρεβάτι που δεν μπορεί να μιλήσει».
Διαβάστε ακόμη
- Πώς μπορούν να ωφεληθούν και οι εκτός νόμου Κατσέλη δανειολήπτες μετά την απόφαση «βόμβα» του Αρείου Πάγου
- Βίντεο ντοκουμέντο από τις διαβρωμένες σωληνώσεις στη «Βιολάντα» - «Παγίδα θανάτου» το εργοστάσιο
- Έφυγε από τη ζωή ο «γκουρού» της νυχτερινής ζωής, Λάκης Ραπτάκης, σε ηλικία 79 ετών
- Βιοθησαυροφυλάκιο: Πώς η εταιρεία που «ανέστησε» τον ανταρόλυκο προσπαθεί να σώσει χιλιάδες απειλούμενα είδη