Κάρπαθος: 27χρονος σκότωσε 68χρονο και κολύμπησε σε βραχονησίδα για να ξεφύγει
NewsroomΣυγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Καρπάθου, από το φονικό που έγινε χθες αργά το βράδυ στην περιοχή Πηγάδια, όταν 27χρονος επιτέθηκε με μαχαίρι σε 68χρονο καταστηματάρχη, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. Το φονικό έγινε μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Ο δράστης, έφθασε στο κατάστημα του 68χρονου και άρχισε να τον κυνηγά και να τον μαχαιρώνει με μανία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.
Ο 68χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του νησιού όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του. Μόλις ο δράστης είδε τους αστυνομικούς που έφθασαν, βούτηξε στη θάλασσα και κολύμπησε μέχρι την βραχονησίδα "Δεσποτικό" που βρίσκεται ανοιχτά της Καρπάθου. Ο εντοπισμός και η σύλληψή του έγινε στις 3 τα ξημερώματα, από λιμενικούς που έφθασαν στο νησί με πλωτό σκάφος.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και αναμένεται να μεταφερθεί στη Ρόδο προκειμένου να προσαχθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.
- Ψηφίζεται το νομοσχέδιο για το διαδίκτυο στους κάτω των 15: Οι κίνδυνοι, τα συμπτώματα απόσυρσης και η «ανακούφιση»
- Συνεδριάζει η Επιτροπή για τα κέντρα αντιγήρανσης και μακροζωίας: Στη «φάκα» του MedWatch 4 νέες ειδικότητες
- Στημένα στο ελληνικό μπάσκετ: Ο Λιόλιος, οι συλλήψεις, τα 820.000 ευρώ και οι σφοδρές αντιδράσεις
- Τζάμπα οι μπριζόλες στον Χαφτάρ, η δικαίωση του Αβραμόπουλου και το χρονόμετρο του Τσίπρα