Ελλάδα
|
16.11.2018 09:11
Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το Πολυτεχνείο
NewsroomΣε ισχύ είναι και σήμερα οι έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, γύρω από το Πολυτεχνείο έως την Πλατεία Κάνιγγος, λόγω των εορταστικών εκδηλώσεων για την 45η επέτειο του Πολυτεχνείου.
Οι ρυθμίσεις τέθηκαν από την Πέμπτη σε εφαρμογή και θα διαρκέσουν έως και το Σάββατο, 17 Νοεμβρίου. Αύριο θα επεκταθούν στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου που περικλείεται από τις οδούς και λεωφόρους Αλεξάνδρας, Πατησίων, Σταδίου, Βασιλίσσης Σοφίας, και στις παράλληλες και καθέτους αυτών.
Τροποποιήσεις θα γίνουν και στα δρομολόγια και στις στάσεις λεωφορείων και τρόλεϊ, σύμφωνα με τις «Οδικές Συγκοινωνίες Α.Ε.».
Διαβάστε ακόμη
- Ο βουλευτής με το χωράφι που έγινε βοσκοτόπι, ο Πιερρακάκης ως πρωθυπουργός κυβέρνησης συνεργασίας και τα μπλεξίματα του ΠΑΣΟΚ στην Πάτρα λόγω Τσίπρα
- Τι θα πει στη Βουλή ο Μητσοτάκης για αγροτικό, στεγαστικό και πακέτο μέτρων του 2026; Τα πολιτικά μηνύματα που θα εκπέμψει
- «Πιο κοντά από ποτέ» σε συμφωνία για τον πόλεμο στην Ουκρανία: Το πόκερ με τις εγγυήσεις
- Απεργία 16 Δεκεμβρίου: Ποιοι συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις - Τι ισχύει με μέσα μαζικής μεταφοράς και σχολεία