Ελλάδα
|
16.11.2018 18:02
Στη «φάκα» μέλη διεθνούς κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών
Ρωμανός ΚοντογιαννίδηςΔύο γυναίκες, ηλικίας 53 και 54 ετών, οι οποίες ήταν στελέχη οργανωμένου διεθνούς κυκλώματος εισαγωγής και διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών στην Ελλάδα, συνελήφθησαν το βράδυ της Πέμπτης, 15 Νοεμβρίου, στη Θεσσαλονίκη.
Αστυνομικοί έκαναν έλεγχο στο αυτοκίνητο που επέβαιναν οι γυναίκες, στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης και με τη βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου εντόπισαν επιμελώς κρυμμένα στον κινητήρα και στο εσωτερικό της πόρτας του συνοδηγού δύο δέματα ηρωίνης, συνολικού βάρους 562 γραμμαρίων.
Επίσης, κατασχέθηκαν το όχημα ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών, ένα κινητό τηλέφωνο και χρηματικό ποσό.
Διαβάστε ακόμη
- «Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
- «Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
- «Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
- Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων